Recensie: Dare you to

Recensie: Dare you to

Recensie: Dare you toDare you to
Auteur: Katie McGarry
Series: Pushing the limits #2
Uitgever: Harlequin Teen
Publicatiedatum: 28 mei 2013
Genres: New Adult
Aantal bladzijdes: 456
Goodreads

Ryan lowers his lips to my ear. "Dance with me, Beth."

"No." I whisper the reply. I hate him and I hate myself for wanting him to touch me again....

"I dare you..."

If anyone knew the truth about Beth Risk's home life, they'd send her mother to jail and seventeen-year-old Beth who knows where. So she protects her mom at all costs. Until the day her uncle swoops in and forces Beth to choose between her mom's freedom and her own happiness. That's how Beth finds herself living with an aunt who doesn't want her and going to a school that doesn't understand her. At all. Except for the one guy who shouldn't get her, but does....

Ryan Stone is the town golden boy, a popular baseball star jock-with secrets he can't tell anyone. Not even the friends he shares everything with, including the constant dares to do crazy things. The craziest? Asking out the Skater girl who couldn't be less interested in him.

But what begins as a dare becomes an intense attraction neither Ryan nor Beth expected. Suddenly, the boy with the flawless image risks his dreams-and his life-for the girl he loves, and the girl who won't let anyone get too close is daring herself to want it all...

Tijden geleden las ik Over de grens, het eerste boek van Katie McGarry en dat boek verraste me aangenaam. Ik vloog er doorheen en het smaakte naar meer. Dat was de reden dat ik dan ook niet kon wachten voor ik in Dare you to kon beginnen.

In eerst instantie leek het verhaal me leuk, al was ik geen fan van Beth in Over de grens. Toch besloot ik om Dare you to een kans te geven – en Beth ook. Was het de gok waard of had ik mijn tijd beter aan een ander boek kunnen besteden?

Dare you to was absoluut niet slecht, maar ik vond deel 1 toch echt beter. Dare you to voelde voor mij een beetje meh en vooral ook onbevredigend. Met Over de grens had ik ook gewoon meer een klik. Waar dat aan ligt? Geen idee. Misschien de personages, misschien het verhaal. En zo steamy als de cover eruit ziet, zo niet steamy was het boek. Nergens voelde ik boekvlinders om de chemie van de twee personages

De personages vond ik toch best leuk, al vond ik Beth inderdaad niet zo. Ryan is oké, maar ik ben toch nog altijd meer fan van Echo en Noah. Voor mijn gevoel hadden die twee meer chemie en was dat vooral beter beschreven. Maar ze bleven voor mij toch een beetje vlak en ik wist niet zo goed wat ik ermee aan moest.
Ik had het idee dat de schrijfster zelf ook niet zo heel veel had met deze personages in Dare you to.

In het boek zitten wel wat onverwachte plotwendingen, maar geen extreme dingen. Maar dat had ik verder ook niet verwacht. De schrijfstijl was oké, maar het las in het Engels anders dan in het Nederlands.Vooral aan het einde gaan de gebeurtenissen heel erg snel en ineens is alles koek en ei. Voor mijn gevoel was dat een beetje afgeraffeld en had het beter gekund.
Ik vond het misschien wel beter in het Nederlands, maar dat kan ook liggen aan het feit dat ik het eerste deel van de serie gewoon beter vond. Ik zal het moeten ontdekken als ik deel drie lees.

Desondanks vond ik het een prima boek en ben ik benieuwd naar meer van deze schrijfster.

[bol_product_links block_id=”bol_568be0c6c1105_selected-products” products=”9200000011699682″ name=”Dare” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

2 gedachten over “Recensie: Dare you to

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: