Recensie: De eindeloze nacht

Recensie: De eindeloze nacht

Recensie: De eindeloze nachtDe eindeloze nacht
Auteur: Veronica Rossi
Series: Under the never sky #2
Publicatiedatum: 8 januari 2013
Genres: Dystopia, Young Adult
Aantal bladzijdes: 304
Goodreads

Aria heeft Perry al maanden niet meer gezien. Sinds die tijd weet ze ook dat haar moeder dood is. De twee staan op het punt om elkaar weer te ontmoeten, maar is het het wachten waard?

Aria kan haar draai niet vinden op de plek waar Perry’s thuis is en Perry heeft moeite met de mensen op diezelfde plek. En dan zijn er ook nog de Aetherstormen die elke dag erger worden.

Er is een legende waar ze veilig zouden kunnen leven, maar zie die maar eens te vinden. Lukt het ze om die legende te vinden?

Deel 1 vond ik maar matig, zoals ik ook al eerder zei in mijn review. Zelfs zo matig dat ik overwogen heb om dit boek ook niet te gaan lezen. Gelukkig is deel 2 wel beter en ging ik er vrij snel doorheen.

In deel 2 wordt verder ingegaan op de relaties en vriendschappen die zijn ontstaan in deel 1. Ook worden de personages verder uitgediept, maar ik vind ze nog steeds redelijk plat en echt met ze meeleven, doe ik ook niet.

In het verhaal zitten voor mij weinig onverwachte plotwendingen en had ik nergens een gevoel van: Hé, die zag ik niet aankomen! Samen met de ietwat platte personages is dit boek aardig, maar niet meer dan dat.
Het boek leest lekker weg en is oké, maar om nou te fangirlen over dit boek? Nee, daar vind ik het niet boeiend genoeg voor. Toch ga ik boek 3 wel lezen, want dit boek heeft me overtuigd. Het heeft nieuwsgierig genoeg gemaakt om in elk geval toch de serie uit te willen lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge