Recensie: Did I Mention I Love You

Recensie: Did I Mention I Love You

Did I Mention I Love You
ISBN: 9789048834754
Auteur: Estelle Maskame
Series: The DIMILY Trilogy #1
Uitgever: Moon
Publicatiedatum: Juni 2016
Genres: Young Adult
Aantal bladzijdes: 400
Goodreads

Eden brengt de zomer door bij haar vader die ze na de scheiding van haar ouders drie jaar niet gezien heeft. Ze krijgt er drie stiefbroers bij, van wie de oudste, Taylor, opvalt door zijn onbehouwen en arrogante gedrag.

En toch... trekken Eden en Taylor steeds meer naar elkaar toe. Maar het kan niet. Ze zijn stiefbroer- en zus, en bovendien heeft Taylor al een vriendin. Maar hoelang kunnen ze hun liefde voor elkaar blijven ontkennen?

Did I Mention I Love You is de laatste tijd een hype. Of in elk geval: dat idee heb ik. Ik zie het boek ineens overal. Het zal schelen dat het eerste deel in deze trilogie inmiddels vertaald is naar het Nederlands en dus nog een groter publiek kan bereiken. Estelle werd ontdekt op wattpad.com, net als Anna Todd van de After-serie. Alleen Did I Mention I Love You is geen fanfiction van origine, zoals After dat wel is.

Ook ik zwichtte voor het boek, nadat ik er alleen maar goede verhalen over hoorde. Al heb ik wel even getwijfeld omdat het behoorlijk YA-achtig leek. Gelukkig viel dat mee en is het voor mij op het randje van Young Adult en New Adult. Het is niet mega Young Adult, maar ook nog niet echt New Adult.

De personages vind ik leuk en vooral Tyler vind ik een ongelofelijk schatje. Een jongen met een grote bek en een klein hartje. Ik hou stiekem wel van dit soort personages. Zelf heb ik ook zo’n eigen personage en dat is toch wel een van mijn favorieten.

Eden is de echte hoofdpersoon en ik vind haar een leuk personage, al is ze af en toe wel een beetje naïef. In sommige situaties wilde ik toeroepen dat ze dit niet op deze manier moest doen.

In Did I Mention I Love You zitten wel wat plotwendingen die je aan zou kunnen zien komen, maar ze zorgen er wel voor dat er vaart blijft in het verhaal. Aan het einde vond ik Did I Mention I Love You hier en daar wel erg dramatisch aandoen en misschien zelfs een beetje soapachtig. Dat kan goed met haar leeftijd te maken hebben, want ze is ook nog maar achttien.

Estelle zorgt er wel voor dat je nieuwsgierig wordt en verder wil lezen in het boek, dat je erachter wil komen wat voor geheimen de personages nou echt te verbergen hebben. Ik las het boek best snel uit, omdat ik niet kon stoppen met lezen.

Door het einde van Did I Mention I Love You ben ik erg benieuwd geworden naar het tweede deel in deze serie. Die wil ik dan ook zo snel mogelijk gaan lezen.

Dit boek kreeg ik als recensie-exemplaar van uitgeverij Moon. Bedankt!

[bol_product_links block_id=”bol_575ff17202d0e_selected-products” products=”9200000057720734,9200000043127357,9200000045283752″ name=”Love” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”400″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

2 gedachten over “Recensie: Did I Mention I Love You

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge