Recensie Did I Mention I Miss You?

Recensie Did I Mention I Miss You?

Did I Mention I Miss You?
Auteur: Estelle Maskame
Series: The DIMILY Trilogy #3
Uitgever: Black and White Publishing
Publicatiedatum: 21 juli 2016
Genres: Contemporary, Young Adult
Aantal bladzijdes: 372
Goodreads

Eden’s on her way back to Santa Monica for the summer, and she hasn't seen Tyler since the devastating fallout of their forbidden relationship. Eden claims to have moved on—but Tyler wants to rekindle the flame.

He convinces Eden to visit his new home in Portland, Oregon, where he has set up a center for troubled teens. Eden’s proud of what he’s built, but the last time they were together, it nearly destroyed Eden and their family. Then a tragedy draws them together, and Eden must search her heart and decide if Tyler is worth the risk once and for al

Did I Mention I Miss You is het derde – en laatste – deel in de Wattpadhit-trilogie over Eden en Tyler van Estelle Maskame. Naar het laatste deel was ik best wel benieuwd, al vond ik deel 2 – Did I Mention I Need You? wat minder, terwijl ik Did I Mention I Love You? heel tof vond en er doorheen vloog. Toch was ik benieuwd naar hoe het zou eindigen.

Waar  deel 2 wat trager leest, leest Did I Mention I Miss you? weer als een trein. Ik wilde door blijven lezen en ik vloog door het boek heen. Gelukkig, want ik had ook andere verhalen over dit boek gehoord. Dat het saai zou zijn enzo, maar daar had ik eigenlijk geen last van. Al zou ik het oké gevonden hebben als het boek vijftig bladzijdes korter geweest was, want er zitten best veel scenes in die vrij weinig aan het verhaal toevoegen. Van die stukken die vooral lekker lezen, maar wat meer opvulling is.

In het boek zitten eigenlijk nauwelijks echt onverwachte gebeurtenissen. Wel een paar, maar om nou te zeggen dat die groot zijn? Nee, dat valt wel mee. Ik had wel een soort einde voor de DIMILY-trilogie verwacht. Een einde waarin alle lijntjes aan elkaar geknoopt worden en bij elkaar gevoegd worden. Eind goed, al goed. Of zoals ze in sprookjesland zeggen: ‘Ze leefden nog lang en gelukkig.’

Eden is voor mij vrij weinig veranderd in de trilogie en ook in dit laatste deel gebeurt er niet heel veel met haar. Ik vind haar een aardig personage, maar voor mij komt ze niet tot leven in Did I Mention I Miss You?. De dingen die ze doet, zijn voor mij niet spectaculair.
Tyler is een heel ander verhaal. Die groeit in de serie wel echt en zeker in dit deel laat hij zien dat hij verandert is, volwassen is geworden. En stiekem blijft hij schattig. Ook in dit deel is hij zo aaibaar.

Did I Mention I Miss You met een nieuwe boekenlegger die ik zo schattig vond dat hij op de foto moest. 

Did I Mention I Miss You? is een aardig laatste deel, maar ook behoorlijk voorspelbaar. Het is een leuk contemporary boek en ik blijf Tyler een schatje vinden. Dit boek – en de andere 2 delen – zijn leuk als je van dit genre – contemporary YA – houdt. Als je er niet zo’n fan van bent, dan kun je maar beter deze boeken voorbijlopen.

[bol_product_links block_id=”bol_57d58fcd943c4_selected-products” products=”9200000049963002″ name=”miss” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

2 gedachten over “Recensie Did I Mention I Miss You?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge