Recensie: Een andere wereld

Recensie: Een andere wereld

Recensie: Een andere wereldEen andere wereld / Toisaalla
Auteur: Salla Simukka
Series: Jäljellä & Toisaalla #2
Uitgever: Clavis
Publicatiedatum: 2013
Genres: Fantasy, Young Adult
Aantal bladzijdes: 168
Goodreads

Sam is een nerd die veel pizza eet en overdag slaapt. Hij heeft geen vrienden en is werkeloos en dan krijgt hij een aanbod.

Een aanbod dat hij niet af kan slaan. Hij mag meebouwen aan ’De lege wereld’, een revolutionair spel voor rijke mensen die op die manier eens willen zien hoe het is om alleen op de wereld te zijn.

Alleen dat spel moet getest worden op onschuldige kinderen en dat gaat mis. Sam raakt zijn hart kwijt.

Nadat ik deel 1 las, had ik best nog wat onbeantwoorde vragen en ik hoopte dat die in dit deel beantwoordt zouden worden. Maar dit deel heeft alleen maar meer vragen opgeworpen.
Ik vond deel 2 nog minder leuk dan deel 1 en had ik moeite om het door te lezen. Ik heb een paar keer overwogen om het weg te leggen, maar iets weerhield me er toch van. Misschien omdat het boek niet zo dik was of omdat ik toch nieuwsgierig was.

Ik vond het boek vooral erg verwarrend en ietwat chaotisch met twee verhaallijnen die door elkaar heenliepen. Met Sam had ik eigenlijk niets. Voor mij ging hij niet leven en ik kreeg eigenlijk niet echt een gevoel bij hem, behalve hier en daar een vleugje irritatie.

Jammer dat ik dit boek niet echt leuk vond, want na alle positieve verhalen had ik goede hoop, maar nee, helaas is dit voor mij geen aanrader. Gelukkig heb ik de andere boeken van Salla Simukka ook gelezen en die vond ik wel leuk, dus dit is heus mijn laatste boek niet van deze schrijfster.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: