Recensie: Eleanor & Park

Recensie: Eleanor & Park

Recensie: Eleanor & ParkEleanor & Park
Auteur: Rainbow Rowell
Uitgever: Van Goor
Publicatiedatum: 26 februari 2013
Genres: Young Adult
Aantal bladzijdes: 336
Goodreads

Eén schooljaar, vertelt vanuit 2 oogpunten: Eleanor en Park.

Ze zijn allebei buitenbeentjes en ontdekken hun gezamelijke liefde voor stripboeken en muziek.

Langzaam delen ze ook meer, ook al weten ze dat een eerste liefde niet vaak standhoudt. Toch willen ze het proberen.

Ik was heel benieuwd naar dit boek en zeker na alle lovende woorden over het boek. Ik hoorde niets dan goede dingen en man, wat was het een teleurstelling. Ik had verwacht dat het net zo goed was als Fangirl, het andere boek van Rainbow Rowell dat ik las, maar helaas was dat het niet.
Dat het zich afspeelde in 1986 vond ik ook grappig, omdat ik in dat jaar geboren ben en er niets vanaf weet.

Ik vond het boek saai, traag vertelt en het kabbelde maar een beetje voort. Er gebeurde niet zo heel veel. Je volgt een schooljaar van twee tieners die aan elkaar hun hart verliezen tegen de achtergrond van pestkoppen, een ontwricht gezin en het perfecte gezin.

Toch is heus niet alles negatief aan het boek, want op zich vind ik de schrijfstijl heel erg prettig. Alleen in dit boek gebeurde gewoon te weinig voor mij om me te doen verlangen om in bed te kruipen en verder te lezen.

Jammer, want ik had dit boek echt graag een goed cijfer willen geven, maar ik heb er bijna een leesdip aan overgehouden, dus dan is het niet zo goed in mijn ogen. Ik kan er gewoon niet meer van maken dan een 5.5. Een 5.5 en een hoop teleurstelling.

Eén gedachte over “ Recensie: Eleanor & Park

  1. Wat jammer zeg dat het een teleurstelling voor je was D: Dit is echt zo;n boek waar je van gaat houden, of die je het liefste verbrand denk ik, haha :p Ik vond hem zelf wel erg leuk en erg apart!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: