Recensie: Fair Game

Recensie: Fair Game

Recensie: Fair GameFair Game
ISBN: 9781512039894
Auteur: Monica Murphy
Series: The Rules
Uitgever: Createspace
Publicatiedatum: 14 mei 2015
Genres: Contemporary, New Adult
Aantal bladzijdes: 472
Goodreads

Bad enough Jade Frost’s boyfriend drags her to a boring poker game. Even worse that he actually threw her into the betting pot during an intense round…and lost. Talk about the perfect excuse for Jade to make him her ex-boyfriend.

Now she supposedly belongs to the ultra rich, extremely gorgeous Shep Prescott. He could have anything he wants yet he seems to be in hot pursuit of her. No matter how rude, how snarky, how impossible she acts, it doesn’t stop him. More like her horrible behavior seems to make him want her more.

When she finds herself starting to fall for him, Jade’s confused. There’s more to Shep than the carefree rich charmer he portrays. No way could he want a serious relationship with her…or could he?

Monica Murphy is voor mij een compleet nieuwe schrijfster en ik had nog nooit van haar gehoord. Ik kwam haar bij toeval tegen toen ik in mijn luisterboekenbieb aan het scrollen was, op zoek naar een nieuw en tof boek. Fair Game sprak me meteen aan en ik ging luisteren.

Fair Game wordt verteld vanuit Jade en Shep. De vrouw die Jade inspreekt vond ik heel erg prettig voorlezen en voor mijn gevoel had ze ook wel echt een Jade-stem. De man vond ik een stuk minder. Ik vond hem vooral geen fijne voorleesstem hebben. Kan natuurlijk, want niet iedereen is er geschikt voor. Ik wende er uiteindelijk wel aan, maar ik vond de stukjes van Jade fijner.

Misschien vond ik die stukjes ook fijner omdat ik Jade een leuker personage vond. Meestal heb ik het meer met de mannen, maar in dit geval dus andersom. Shep was niet slecht geschreven, maar ik vond de stukjes van Jade gewoon wat diepgaander ofzo. En met haar kon ik meer meeleven. Wel intrigeerde Shep me meer, maar dat was dus vooral vanuit Jade. Als hij zelf aan het woord was, vond ik hem wat minder of zo.

Haar schrijfstijl is prettig en leest makkelijk weg, prima voor een New Adult.

Het idee van het boek vond ik wel heel tof en vooral in het begin hing er nogal wat spanning. Dat heeft Monica ook goed geschreven wat mij betreft, want ik kon het echt voelen. Haar schrijfstijl is prettig en leest makkelijk weg, prima voor een New Adult. Wat ik soms wel vervelend vond, was dat iedereen Shep geweldig vond. Oké, niet iedereen, maar zo goed als. Zo nu en dan vond ik dat iets te. Natuurlijk zal het vast weleens gebeuren, maar iedereen? Ik weet niet zo goed, dat voelde als too much voor mij.

Dit is de voorkant die wat mij betreft veel te veel gebruikt wordt. 

Ook vind ik de voorkant van sommige edities van dit boek wat minder, zoals die van het luisterboek. Niet omdat de foto stom is, nee, ik vind de foto juist heel mooi. Zo mooi dat ik hem bijna zelf gekocht had en met mij nog veel meer mensen in de New Adult-doelgroep. Hij komt behoorlijk vaak voor en dat vind ik dus best jammer. Gelukkig heeft het boek zo te zien inmiddels een nieuwe cover en die ben ik nog niet tegengekomen en vind ik ook best mooi, ondanks dat er mensen op staan. Daarnaast vind ik het lettertype ook veel mooier.

De eerste kennismaking met Monica Murphy was een goede. Fair Game is een boek dat bij New Adult-boeken past en wat je tof zult vinden als je dit soort boeken graag leest. Aangezien dit het eerste deel is, ben ik zeker van plan om de andere delen ook te gaan luisteren. Ik weet in elk geval dat deel 2, In the Dark, ook als luisterboek beschikbaar is. Van mij krijgt Fair Game 3.5 ster.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge