Recensie: Fake It Till You Make It

Recensie: Fake It Till You Make It

Recensie: Fake It Till You Make ItFake It Till You Make It
ISBN: 9781682815380
Publicatiedatum: 20 april 2020
Aantal bladzijdes: 350
Goodreads

Sloane De Carlo is going to have to move to Antarctica.

As if it wasn’t bad enough that she accidentally made her private blog very public, and all her innermost secrets and embarrassing moments are trending, now the entirety of the Internet is dying to know who her all-consuming, never-get-over-him crush “Guy” really is. She’s even got a literary agent dangling a book deal in front of her nose—but there’s a catch. She’ll have to get closure with “Guy” and give her story that pitch-perfect ending.

Too bad the real “Guy” is engaged to someone else. #Blessed

The only person in her teeny hometown of Arbor Bay who knows the truth is local bartender Brady Knox. And he’s not telling...for a price. He’ll pretend to be Sloane’s “Guy” if she’ll use her newfound Internet fame to bring more business to his struggling local bar. Brady’s always been a lone wolf, but there’s something about the pint-sized, supremely awkward, yet beautiful Sloane that charms him.

But keeping secrets in a small town like Arbor Bay isn’t easy. And Brady was never meant to be the guy for a pitch-perfect ending...

Ik vroeg van Fake It Till You Make It  een ARC aan, omdat het me een tof verhaal leek. Ik ken auteur Anne Harper niet, dus ik had geen idee wat ik moest verwachten behalve dan een luchtig verhaal over een meisje die een fout heeft begaan die viral gaat.

In het begin van Fake It Till You Make It  had ik best wat moeite om in het boek te komen en ik was bang dat ik het hele boek matig zou vinden. Maar gelukkig kwam ik op een bepaald moment wel in het boek en zat ik af te swoonen om wat de mannelijke hoofdpersoon Brady deed. Vond hem op die momenten ook echt schattig en zat dan: ahw.

Fake It Till You Make It wordt verteld door Brady en door Sloane wiens blog viral gaat. Natuurlijk gaat het niet zoals het moet en gebeurt er van alles en nog wat. Het zijn geen schokkende dingen of mega onverwachte plotwendingen, maar dat verwachtte ik ook niet.

Ik wil ook best een Brady

Brady en Sloane vertellen allebei hun deel van het verhaal en je krijgt ook een kijkje in ieder van hun hoofden. Toch bleven ze voor me wel wat vlak en op afstand en ik weet precies waarom. Het was niet omdat de personages stom waren, want ze waren allebei best oké. Ik bedoel: ik wil ook best een Brady, hoor. 😉 Een beetje het ruwe bolster, blanke pit type, stel ik me zo voor. En Sloane zou prima een vriendin kunnen zijn, want ik vond haar een tof personage die niet honderd procent perfect is. Zou maar saai zijn ook.

Nee, ik kwam er niet goed in omdat het in de derde persoon was. De meeste boeken die ik tegenwoordig lees zijn in de eerste persoon. Vroeger vond ik dat verschrikkelijk, maar tegenwoordig merk ik dat inleven veel makkelijker is en dat je veel dichter op de huid van de personages zit. De derde persoon vind ik vaak wat afstandelijker en dat merkte ik hier ook. Vind ik echt heel jammer, want verder vond ik het boek tof.

Fake It Till You Make It is een kruising tussen New Adult en feelgood wat mij betreft. Het is vrij voorspelbaar met leuke personages en leest, als je er eenmaal in zit, prima weg.

Van mij krijgt Fake It Till You Make It 3.5 ster.   

Ik kreeg Fake It Till You Make It als ARC, maar natuurlijk heeft het mijn mening niet beinvloedt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: