Recensie: Faking it

Recensie: Faking it

Recensie: Faking itFaking It
Auteur: Cora Carmack
Series: Losing It #2
Uitgever: Uitgeverij Q
Publicatiedatum: 3 november 2015
Genres: New Adult
Aantal bladzijdes: 350
Goodreads

Max heeft een probleempje. Haar ouders willen langskomen en verwachten de ideale schoonzoon te ontmoeten, niet haar ietwat ruige vriendje die in een band speelt en een grote tattoo in zijn nek heeft. Ze vreest dat haar ouders gaan ontdekken dat ze al een tijdje niet meer eerlijk is geweest en hun financiële steun zullen intrekken. Maar dan ontmoet ze Cade.

Cade is net naar Philadelphia verhuisd en probeert zijn acteercarrière van de grond te krijgen. Max krijgt Cade zo ver dat hij zolang haar ouders in de stad zijn zal doen of hij haar vriendje is. Alleen hadden ze er geen moment op gerekend dat Cade haar ouders met zijn charme en zijn acteertalent zo volledig voor zich zou innemen! Nu willen ze absoluut dat hij met kerst komt logeren. En hoe langer ze doen alsof, des te echter het allemaal lijkt…

Faking it gaat over Cade. Met Cade maak je al kennis in Losing it, maar in dit boek vertelt hij zijn eigen verhaal. Door deel 1 was ik erg benieuwd geworden. Zeker door de mensen die Faking it al in het Engels gelezen hadden en zeiden dat dit deel beter is. Zulke woorden moet ik nog maar altijd zien, maar in dit geval kan ik zeggen dat die woorden juist waren.

Ik vind Faking it leuker dan Losing it. Misschien omdat ik Max gewoon leuker vind dan Bliss. Bliss is een schatje en heerlijk herkenbaar, maar ik vond haar soms te overdreven. Max is het tegenovergestelde. Ook kwam zij voor mij meer tot leven. En ze is lekker brutaal, dat kan ik soms ook wel waarderen. Datzelfde geldt trouwens voor Cade. Ook die vind ik leuker dan de mannelijke hoofdpersoon, Garrick, in deel 1.

Voor mij kwamen de personages in Faking it meer tot leven. Cade en Max zijn behoorlijk aan elkaar gewaagd en zijn een beetje dezelfde soort personages. Eigen stemmen hadden ze voor mij niet helemaal, maar ik vond dit eigenlijk niet echt een minpunt.

In Faking it zit best wat seksuele spanning. Niet teveel, maar genoeg om het interessant te houden. En om het een New Adult te laten zijn. Meer dan in het andere deel, maar dat kan ook haast niet anders. Of misschien niet meer, maar wel op een totaal andere manier en dat maakt dat dit toch wel een ander verhaal is.

De schrijfstijl is ook lekker vlot, je raast er doorheen. Ik had het boek in minder dan vierentwintig uur uit. Het scheelt natuurlijk ook wel dat Faking it niet zo heel erg dik is en dat ik NA’s doorgaans sowieso snel uitlees.

Plotwendingen zaten er niet echt in Faking it en het was jammer dat de humor uit Losing it er ook niet echt in te vinden was. Het was minder grappig dan het vorige deel. Toch vond ik dit verhaal interessanter. Misschien omdat ik het interessant vind als mensen doen alsof ze een relatie hebben.

Ik ben benieuwd of deel 3 nog beter is of dat dat een beetje tegenvalt. Ik zal het zien als ik hem ga lezen.

[bol_product_links block_id=”bol_569e985194407_selected-products” products=”9200000046118827″ name=”Faking” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: