Recensie: Finale

Recensie: Finale

Recensie: FinaleFinale
Auteur: Becca Fitzpatrick
Series: Hush hush 4
Publicatiedatum: 17 september 2013
Genres: Young Adult, Fantasy
Aantal bladzijdes: 352
Goodreads

Nora en Patch dachten dat hun problemen opgelost waren, dat ze nu samen konden zijn, maar helaas. Niets is minder waar.

Hank is dan wel van het toneel verdwenen, maar helaas moet Nora afmaken waar hij aan begonnen is: Het vernietigen van de gevallen engelen.
Dus ook Patch.

Nora moet wennen aan haar nieuwe rol. Kan ze erin groeien? En hoe zit het met Patch? Kan ze die redden of is dit het einde van hun verhaal?

Ik heb de hele serie in een week of zoiets verslonden en meestal is het een goed teken, want dan vind ik het boek behoorlijk goed. Of de serie in dit geval. Meestal ben ik moeilijk met laatste delen en kunnen ze zelden aan mijn verwachtingen voldoen. Kon dit boek dat wel?

Het boek is een waardig laatste deel, maar ik werd niet weggeblazen. Er gebeurt redelijk veel en het gaat in een sneltreinvaart, maar toch vond ik dit boek saaier dan de andere delen. Ik heb geen idee waar het aan lag.
Misschien aan het feit dat ik de hele serie achter elkaar las? Ik deed over dit deel in elk geval langer. Het einde is best voorspelbaar, maar dat had ik meteen al verwacht. Het kwam voor mij ook niet als een verrassing. Qua plotwendingen is het ook een beetje magertjes.

De personages blijven voor mij een beetje vlak, al vind ik ze wel leuk. Ik heb geen extreem haat tegen de personages en ik vind ze allemaal eigenlijk ook wel sympathiek. En Patch is een schatje. Heeft iemand een gevallen engel over?

Kortom: een prima laatste deel.

Note: Dit boek is eerder als Dreiging verschenen bij The House of Books.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: