Recensie: Finding it

Recensie: Finding it

Finding It
ISBN: 9789021401966
Auteur: Cora Carmack
Series: Losing It #3
Uitgever: Uitgeverij Q
Publicatiedatum: 2016
Aantal bladzijdes: 283
Goodreads

Kelsey Summers is nogal verwend en eenzaam. Ze weet niet wat ze wil met haar leven, dus gaat ze door Europa reizen, op zoek naar avontuur en zichzelf. Daar ontmoet ze de knappe, mysterieuze Jackson Hunt. Ze blijven elkaar maar tegenkomen en spreken af om een tijdje samen te reizen.
Ze voelt zich enorm aangetrokken tot Jackson. Elke dag die ze samen doorbrengen in romantische Italiaanse dorpjes valt ze harder voor hem. Maar hoeveel weet ze eigenlijk van Jackson? Het lijkt erop dat hij heel wat te verbergen heeft…

Finding it is het derde deel in de serie Losing it van Cora Carmack. Elk deel gaat over een ander personage, maar die personages zitten al wel in de andere delen. Het leukste is dan dus ook om de boeken op volgorde te lezen.

De andere twee boeken vond ik best leuk, maar niet meer dan dat. Ik was benieuwd of ik Finding it ook zo snel uit zou hebben als Losing it en Faking it, want Cora’s schrijfstijl nodigt wel uit om snel door te lezen.

Bij Finding it had ik helaas meer moeite om in het verhaal te komen en ik heb geen idee hoe dat komt. Ik had niet zo’n klik met hoofdpersoon Kelsey, iets dat ik wel had met Bliss (Losing it), maar nog meer met Cade (Faking it). Kelsey voelde voor mij een beetje te plat en zeker in het begin. Naarmate het verhaal vordert, wordt het wel beter gelukkig. Maar toch is en blijft van de drie hoofdpersonages in deze serie, Cade mijn favoriet.

In Finding it zitten geen extreem onverwachte plotwendingen, maar die had ik ook niet verwacht. Er zitten wel een paar dingen die ik niet per se aan had zien komen, maar een oplettende lezer misschien wel. Het gebeurt zelden dat ik diep na ga denken hoe een bepaalde situatie zal verlopen. Meestal lees ik gewoon en dan zie ik wel wat ik op mijn pad tegenkom.

Finding it is een fijne New Adult die oké is. Maar het is niet het beste boek dat ik ooit gelezen heb. Het is gewoon leuk, maar meer ook niet. Waarschijnlijk zou ik nog wel wat van Cora Carmack lezen, want ik vind haar schrijfstijl wel prettig. Hier en daar zit er ook wel humor in Finding it, maar van mij had er nog best wat meer in gemogen.

Als je van wat tammere New Adults (op het gebied van seks) houdt, dan vind je dit boek misschien ook wel leuk. In dit boek staan niet echt hele heftige seksscenes, zoals in sommige boeken in dit genre.

Eén gedachte over “ Recensie: Finding it

  1. Grappig om te zien hoe meningen soms kunnen verschillen. Ik vond dit namelijk echt een fijn boek! Ik houd sowieso van Carmacks humor.
    Maar smaken verschillen en daar is niets mis mee 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: