Recensie: Fireworks

Recensie: Fireworks

Fireworks
ISBN: 9781942444688
Auteur: Sarina Bowen
Series: True North #6
Uitgever: Tuxbury Publishing LLC
Publicatiedatum: 13 november 2018
Genres: Contemporary, New Adult, Recensie-exemplaar
Aantal bladzijdes: 300
Goodreads

Skye Copeland is on paid leave from her broadcasting job after accidentally drawing a pecker on the traffic map.

Let that sink in. Like it’s her fault the traffic pattern created a perfect schlong?

Skye isn’t laughing. She needs this job. And that’s the only reason she’s willing to chase down a story in her least favorite place—that hell on earth known as Vermont.

A quick trip. In and out. Much like - never mind. She can sneak into the town that once tried to break her, get the story and slide back into the good graces of her producer. Easy peasy.

But things go sideways the moment she steps over the county line. Her stepsister is running from a violent drug dealer. And the cop on the case is none other than Benito Rossi, the man who broke Skye’s teenage heart.

His dark brown eyes still tear her apart. And even as she steels herself to finally tell him off after twelve years, the old fireworks are still there.

Things are about to go boom.

Fireworks is het zesde deel in de True North-serie en ik was erg benieuwd naar dit boek. Eerlijk gezegd heb ik niet gekeken naar waar dit boek precies over ging, maar me gewoon aangemeld voor de ARCs, omdat ik Sarina’s boeken vrijwel altijd goed vind.

En toch is Fireworks niet mijn favoriet in de serie. Ik denk dat het komt, omdat ik niet zo heel veel kon met personage Skye/Skylar. Ze was niet stom ofzo, maar ik had gewoon geen klik met haar helaas. Ze was oké, maar ik voelde niet zo heel veel bij haar. Met sommige personages heb ik meer een klik dan met anderen. Waar het aan ligt, weet ik niet zo goed, maar soms voelt de vibe gewoon niet zo lekker.

Benito vond ik wel heel erg schattig, maar ook met hem had ik minder dan met bijvoorbeeld Griffin Shipley uit het eerste boek. Misschien omdat hij best wel een kleine rol als bijpersonage speelt in de andere boeken. Ik moest ook serieus even nadenken wie hij ook alweer was, haha. Oeps.

En wat mij betreft mag deze serie best in de boekhandelboekenkasten tussen de vertalingen van Jennifer Armentrout en Colleen Hoover

De schrijfstijl van Sarina vind ik wel weer erg prettig en leest lekker weg. Ook zat er genoeg actie in, net als liefde en natuurlijk de seks. Want ja, dat hoort bij het leven en in New Adults. En dat vind ik een prima zaak, zolang het niet meer alleen om de seks draait (denk: Fifty Shades of Grey).
En wat mij betreft mag deze serie best in de boekhandelboekenkasten tussen de vertalingen van Jennifer Armentrout en Colleen Hoover, want hij hoort door veel meer mensen ontdekt te worden. Ken je de serie nog niet en is Engels geen probleem? Probeer ze, ze zijn echt tof.

Fireworks was een leuke New Adult, maar eerlijk gezegd had ik er meer van verwacht. Veel meer vuurwerk enzo, maar voor mij bleef het een beetje uit. Ik weet niet, maar dit boek vond ik toch wat minder. Van mij krijgt Fireworks dan ook 3 sterren. Alsnog een prima resultaat, maar zelf geef ik liever meer.

Ik kreeg een ARC van dit exemplaar, maar dat heeft geen invloed op mijn mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: