Recensie: Ga voor mij

Recensie: Ga voor mij

Recensie: Ga voor mijGa voor mij / Be with me
Auteur: J. Lynn
Series: Wait for you #2
Uitgever: VBK Media
Publicatiedatum: Maart 2015
Genres: New Adult
Aantal bladzijdes: 331
Goodreads

De negentienjarige Teresa - Tess - wil danseres worden, er is niets meer dan dat in haar leven. Maar een nare blessure gooit roet in het eten. Ook in de rest van haar leven wil het allemaal niet zo lukken.

Haar liefdesleven is een puinhoop: een relatie waar ze niet aan terug wil denken en een verboden kus waar ze wel aan terug wil denken.

Maar die kus is verboden, omdat het met Jase is. Jase, de beste vriend van haar broer Cam. Hoe kan het nou wat worden tussen hem en haar? Er is daarvoor teveel gebeurd in het leven van beide.
Ze moet een plan B, maar waar vind je dat?

Wacht op mij vond ik zo leuk dat ik nog een boek van J. Lynn wilde lezen en dat werd deel 2 in deze serie. In deze serie zijn de boeken overigens ook prima los te lezen, al heb je dan al kleine spoilers uit deel 1. Maar om het verhaal te begrijpen heb je deel 1 niet nodig.

Dit deel komt al redelijk snel op gang, dat is in deel 1 wat minder. De schrijfstijl is nog steeds lekker vlot en ik las dit boek binnen 24 uur uit. In dit deel zitten een paar mega plotwendingen waar ik een behoorlijke fan van ben. Natuurlijk kun je het aan zien komen als je er lang over nadenkt, maar daar vind ik dit niet echt het boek voor, om er diep over na te gaan denken. Ik had ze in elk geval niet aan zien komen.
Het is wel een beetje voorspelbaar, maar ik ervaarde het hier minder dan in Wacht op mij.

In dit deel zit aanzienlijk meer gescheld dan in het vorige deel en maakt voor mij Tess anders dan Avery uit deel 1. Tess vind ik eerlijk gezegd ook leuker, wat jongensachtiger. Daarnaast vind ik haar minder zeuren.
Van Jase vind ik eigenlijk niet zo heel veel. Als ik zou moeten kiezen tussen Cam en Jase zou ik wel voor Cam gaan, maar dat is omdat ik Cam wat grappiger vind.
De personages zijn een beetje vlak, maar niet zo vlak dat ik me eraan stoorde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: