Recensie: Geek girl #2: Blundert door

Recensie: Geek girl #2: Blundert door

Recensie: Geek girl #2: Blundert doorGirl #2: Blundert door / Model misfit
Auteur: Holly Smale
Series: Geek girl #2
Uitgever: Gottmer Uitgevers Groep
Publicatiedatum: 15 april 2014
Genres: Young Adult
Aantal bladzijdes: 302
Goodreads

Harriet Manners weet best veel. Zo weet ze dat een gemiddeld mens 100 kilo per jaar eet, al doet haar zwangere stiefmoeder hard haar best hier overheen te gaan.

Maar wat Harriet níét weet is wat haar rol binnen het gezin wordt als de baby er straks is. Een modellenklus in Japan is dé kans om er tussenuit te glippen.

Zal Geek Girl haar draai vinden aan de andere kant van de wereld?

Het boek vertelt het verhaal van Harriet die nog altijd behoorlijk onhandig is en niet bepaald modellenmateriaal is. Niet dat zij zich daardoor op haar kop laat zitten, want ze gaat gewoon door. Daarbij verpest ze het één en het ander en dat vind niet iedereen leuk. Ik vind het leuk dat dit deel een sprong in de tijd neemt en er inmiddels een halfjaar verstreken is. Als Holly Smale dat niet gedaan had, zou het boek een beetje saai geworden zijn denk ik.

Deel 2 was bijna net zo leuk als deel 1, al heb ik om dit deel helaas minder hard gelachen om deel 1. Ik vond deel 2 toch wat saaier dan deel 1 en het was op de één of andere manier minder grappig. Er zaten dan wel weer meer onverwachte gebeurtenissen in, dus dat was wel weer leuk. Desondanks las het boek heerlijk weg en lees ik uiteraard straks ook door in deel 3.

Ook in dit deel vind ik het brilletje terug, net als de omschrijving van wat een blunder is. En aan de binnenkant van de kaft vind je dit. Ik vind het echt een leuke toevoeging aan het boek. Dat zouden meer boeken moeten hebben!

Eén gedachte over “ Recensie: Geek girl #2: Blundert door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: