Recensie Geek Girl #3: Perfect plaatje

Recensie Geek Girl #3: Perfect plaatje

Recensie Geek Girl #3: Perfect plaatjeGeek girl 3: perfect plaatje / Picture perfect
Auteur: Holly Smale
Series: Geek girl #3
Uitgever: Gottmer Uitgevers Groep
Publicatiedatum: Oktober 2014
Aantal bladzijdes: 312
Goodreads

Harriet Manners weet nog altijd een heleboel. Ook over het land waar ze heen moet verhuizen samen met haar familie: De Verenigde Staten. Over de stad New York weet ze ook een heleboel. Dat 1 op de 38 mensen in de VS er woont bijvoorbeeld.

Over modellenwerk in New York weet ze dan weer niets. En waarom moet ze van zichzelf een 'merk' maken?

Harriets leven wordt compleet op zijn kop gegooid. Niet alleen om het feit dat ze in een ander land is, maar ook omdat ze ineens aandacht krijgt van een jongen die niet haar vriendje is.

Deel 3 in deze serie alweer. Ook dit deel las lekker snel door, maar het is niet mijn favoriet in de serie. Waar het aan ligt, weet ik niet.

Harriet blijft haar grappige en aandoenlijke zelf compleet met blunders. Ik vind het erg leuk dat Harriet weliswaar ouder wordt in de serie, maar een geek blijft. Ze verandert wel, maar blijft uiteindelijk toch altijd zichzelf. Ook als een model in New York haar heel anders wil maken. Uiteindelijk keert ze altijd terug naar haar eigenlijke zelf. Ik vind het heerlijk dat ze zo social akward is. Ze is voor mij ook herkenbaar, want ik ben dat ook wel. En ik ben een geek. Een beetje dan.

Ook dit boek zit vol met humor, maar op de één of andere manier vond ik het minder grappig dan de eerdere delen. Misschien omdat ik alle boeken achter elkaar gelezen heb. Ik wist natuurlijk allang dat ik dat niet moet doen, maar ik ben eigenwijs. Gruwelijk eigenwijs.

Toch is het een boek dat beslist geen tijdverspilling is en het leest als een trein! Ik ben ook heus wel benieuwd naar deel 4, want ik wil weten hoe het verder gaat met Harriet en of er nog meer dingen gebeuren. En hoe eindigt het met de jonge leeuw en haar? Dat is ook een belangrijk punt, want ik wil weten of het ‘En ze leefden nog lang en gelukkig is’ of toch niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: