Recensie: Getij

Recensie: Getij

Recensie: GetijGetij / Tidal
Auteur: Amanda Hocking
Series: Watersong #3
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Publicatiedatum: 2014
Genres: Fantasy, Young Adult
Aantal bladzijdes: 332
Goodreads

Gemma is in een sirene veranderd, een mythologisch wezen. Alleen Gemma is niet van plan om vervloekt te blijven en is terug in haar woonplaats Capri.

Ook de andere drie sirenen Penn, Thea en Lexi wonen hier. Voorlopig laten ze Gemma nog in leven, maar voor hoelang?

Gemma zoekt de oplossing voor het oplossen van de vloek, maar gaat dat wel lukken? Blijft iedereen in leven? En hoe zit het met Alex?

Deel 3 gaat verder waar deel 2 gestopt was. Gemma is nog altijd een sirene en vecht voor haar leven en voor dat van een aantal andere mensen die ze lief heeft.

Amanda Hockings schrijfstijl vind ik erg prettig en leest goed door. In het boek zitten niet heel veel onverwachte plotwendingen, al zitten er wel een paar in. Het einde is één van de grootste en meest onverwachte plotwendingen en maakt zeker nieuwsgierig.

De serie is vlot geschreven en er zit redelijk wat spanning in. ik hoopte steeds dat Gemma de vloek op zou kunnen heffen, maar daarvoor moet ik iets meer geduld hebben. Dat wordt pas in het vierde deel gedaan (of niet natuurlijk).

Toch ben ik niet kapot van deze serie, al ben ik wel benieuwd naar boek 4 en ik hoop dat ik met deel 4 omver geblazen wordt. En natuurlijk hoop ik op een goed einde voor iedereen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge