Recensie: Groupie

Recensie: Groupie

Recensie: GroupieGroupie
ISBN: 9781938623387
Auteur: C.M. Stunich
Series: Rock-Hard Beautiful #1
Uitgever: C.M. Stunich, Sarian Royal
Publicatiedatum: 20 maart 2017
Genres: Contemporary, Erotiek
Aantal bladzijdes: 394
Format: paperback
Goodreads

WARNING: This book has one girl and five bad boy rockstars. She owns them all--heart, body and soul.
Don't read it unless you like to ugly cry...and also unless you like threesomes, foursomes...and moresomes.

“Can one of these five rockstars fill the hole in my heart? Or will I stay broken forever?”

Young, dumb, and broke.

That's what started everything. With five dollars in her pocket, and everything she owns stuffed in the back of her car, Lilith Goode's life is over. Done. Destroyed.

Ten words. One text. That's what it took to change the whole world.

A crumpled concert ticket. A chance encounter. That's what it takes to start all over again.

Five rockstars. One girl. Six dark hearts, six withered souls.
But can one broken person really put another back together again?
And is a cross-country tour the place to do it?

Groupie, Book #1 in the Rock-Hard Beautiful Trilogy
a New Adult Erotic Rocker Romance from International Bestselling Author C.M. Stunich

Groupie was een boek dat ik al een paar weken eerder kocht dan dat ik het las. En toen ik besloot om naar RARE te gaan (tips voor Londen zijn welkom!), wist ik dat ik dit boek snel moest gaan lezen. De auteur van dit boek, C.M. Stunich, komt namelijk ook. Ik zag hem voorbij komen bij Annabel en daar werd ik dus nieuwsgierig door, door haar lovende verhalen. En de cover vind ik supervet, dus ja, Groupie lezen dan maar. Let op: dit boek is echt 18+ en dat is deze recensie ook. Vind je het vervelend om dit soort recensies te lezen? Stop dan hier.

***

Threesomes? Foursomes? Orgies? Als je daar altijd over hebt willen lezen, dan is dit boek misschien wel je perfecte match, want C.M. Stunich deinst er niet voor terug om hoofdpersoon Lilith die dingen te laten doen en de beestjes bij hun naampjes te noemen. Ik kan best wat seks hebben, maar vond het af en toe behoorlijk heftig. Natuurlijk is het erotiek en weet je dat er veel seks in zit, maar ik vond de balans een beetje zoek. Op sommige momenten leek er alleen maar seks te zijn, op andere momenten juist totaal niet.

Hallo, sexy muzikanten met een gebroken ziel die mijn hart stalen (en braken).

Ik weet ook niet zo goed wat ik van het boek moet vinden. Aan de ene kant was Groupie echt vet, want het las lekker door en ik bleef maar benieuwd wat er verder zou gebeuren. Daarnaast: hallo, sexy muzikanten met een gebroken ziel die mijn hart stalen (en braken). Aan de andere kant voelde die balans dus niet helemaal oké.

Lilith is de hoofdpersoon en ik vind haar vreemd, echt heel raar. View Spoiler » Ik had ook niet echt een band met haar. Alle bandleden kwamen zo nu en dan ook aan het woord, die vond ik veel intrigerender en dan vooral Copeland (maar die vind ik gewoon cute en hij leest, altijd sexy) en Paxton. Bij Paxton zag ik trouwens een zwaar getatoeëerde Harry Styles voor me, terwijl Copeland in mijn hoofd Andy Biersack was. En Michael is in mijn hoofd gewoon Michael Clifford (al wil ik die niet echt linken aan sommige scenes in dit boek, haha).
Ik vond de humor in dit boek trouwens wel tof. 

Toch ben ik door Groupie wel nieuwsgierig geworden naar deel 2 en 3, dus die ga ik zeker lezen. Ik ben heel benieuwd wat er gaat gebeuren met Lilith en haar jongens. Of ze met eentje eindigt en met wie dan. In Groupie is dat in elk geval totaal nog niet te zien.

Van mij krijgt Groupie 3.5 ster, mede omdat het boek me intrigeert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: