Recensie: Hunter en Pearl

Recensie: Hunter en Pearl

Recensie: Hunter en PearlHunter & Pearl / Stung
Auteur: Joss Stirling
Series: Struck #2
Uitgever: Blossom Books
Publicatiedatum: 20 augustus 2015
Genres: Thriller, Young Adult
Aantal bladzijdes: 336
Goodreads

Verdwijnen? Laat dat maar aan Kate Pearl over. Na een mislukte missie voor de Young Detectives Agency waarbij ze moest infiltreren in een gewelddadige bende, moet ze vluchten voor haar leven. De bendeleden willen wraak nu ze verdacht van moord wordt.

Nathan Hunter krijgt de taak om Kate terug te vinden voor haar vijanden haar te pakken hebben. Nathan is een professional, maar zelfs profesionals hebben zo hun zwaktes. Hij moet zijn hoofd koel houden, terwijl hij probeert zijn gevoelens voor Kate te ontrafelen.
Maar kunnen ze elkaar wel echt vertrouwen? En, nog belangrijker, lukt het ze om in leven te blijven?

Hunter en Pearl: ik was erg benieuwd naar Storm en Stone, het eerste deel in de serie over de Young Detectives Agency. Dat boek las ik zo uit. Bij dit boek had ik wat meer moeite om erin te komen. Misschien omdat ik er in de trein in begon en als ik net in een boek begin, moeite heb om me te concentreren. Uiteindelijk kwam het allemaal goed.

Aan het einde was het boek zelfs zo bloedstollend spannend dat ik het niet meer weg kon leggen tot ik Hunter en Pearl uit had. Ik miste zelfs een aantal Whatsappjes, omdat ik zo in het boek zat. Ik hou van de schrijfstijl van Joss Stirling. Zelfs als er niets gebeurt, kan zij het heel boeiend beschrijven en verveel je je geen moment.
Er zitten niet echt extreme plotwendingen in, maar die miste ik eigenlijk ook totaal niet. Er zit genoeg spanning in om dat niet erg te vinden. Het las lekker vlot en snel weg. Bij mij ging het wel wat trager dan gehoopt, maar dat komt omdat ik een klein leesdipje heb. Dat ligt absoluut niet aan het boek, want bij een ander boek heb ik precies hetzelfde probleem.

De personages zijn voor mij wel een beetje vlak gebleven en ik moest af en toe even goed kijken wie wat zei of vanuit wiens oogpunt je op dat moment keek. Wat ik erg leuk vind, is dat Kieran en Raven uit deel 1 in dit boek ook weer terug komen. Stiekem heb ik die twee wel een beetje gemist.

Maar ik vind Nathan absoluut niet my next book boyfriend. Uit deze serie is dat toch echt wel Kieran Storm. Hij is zo schattig en aaibaar. Dat is ook erg moeilijk om te overtreffen, dus heel gek is het niet dat het Nathan niet gelukt is.

Ik ben heel benieuwd of er nog meer delen komen en vanuit wie dan. Waarschijnlijk vanuit Daimon, al zou ik het ook erg leuk vinden om vanuit de baas – Isaac – een verhaal te lezen. Al is het bij die laatste waarschijnlijk geen Young Adult meer.

Dit boek kreeg ik als recensie-exemplaar van uitgeverij Blossom Books.

[bol_product_links block_id=”bol_57173c0521bfc_selected-products” products=”9200000040900046,9200000051713788″ name=”Pearl” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: