Recensie: IJskoud

Recensie: IJskoud

Recensie: IJskoudIJskoud
Auteur: J. Lynn
Series: Frigid #1
Uitgever: VBK Media
Publicatiedatum: 4 september 2014
Genres: New Adult
Aantal bladzijdes: 301
Goodreads

Sydney en Kyler komen samen vast te zitten in een skioord. De twee kennen elkaar al hun hele leven. Wat ze niet van elkaar weten, is dat ze stiekem een crush hebben op elkaar, omdat ze het nooit laten merken.

Maar nu zitten ze vast en kunnen ze geen kant op met hun frustraties en gevoelens.

En als er dan ook nog onverwachte dingen gebeuren, is het niet langer heel erg koud, maar behoorlijk warm.
Loopt dit goed af of zijn er aan het einde enkel gebroken hartjes over?

Dit was alweer boek 3 dat ik van J Lynn las en ik was benieuwd of het net zo snel weglas als de eerste twee delen van Wacht op mij. Was dat het geval?
Dit deel vond ik wel oké, maar ik vond het minder goed dan de andere twee delen. Waar het aan ligt? Misschien omdat ik een aantal boeken van deze schrijfster in een redelijk korte tijd gelezen heb? Ik ga dan vaak herhalingen zien in de verschillende boeken en dat gaat me dan storen, dus misschien is dat dit in dit geval.

Toch zat er in dit deel een spanningselement in dat ik in de andere twee boeken nog niet gelezen had en dat deed me een beetje aan een thriller denken, dus dat vond ik dan wel weer leuk. Er zaten een paar plotwendinkjes in, maar niet echt grote. Ook het thrillergedeelte is redelijk voorspelbaar.

Voor mijn gevoel waren beide personages behoorlijk standaard en plat en ik voelde niet echt iets bij ze of met ze. Het las wel lekker door en ik weet zeker dat het door de schrijfstijl komt, maar voor mij waren de personages wel te standaard.
Desondanks is dit een prima NA-boek en hoort het echt wel in het rijtje.

De originele titel van dit boek is trouwens Frigid.

Eén gedachte over “ Recensie: IJskoud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: