Recensie: Incendio

Recensie: Incendio

Recensie: IncendioIncendio
Auteur: Tess Gerritsen
Uitgever: The house of books
Publicatiedatum: 30 mei 2014
Aantal bladzijdes: 96
Goodreads

Violiste Julia keert terug uit Italiƫ met souvenirs voor haar man en dochtertje en een bijzonder muziekstuk voor zichzelf. Dat muziekstuk blijkt echter niet zo onschuldig als het lijkt wanneer haar dochtertje Lily anders lijkt te doen.

Niemand lijkt haar te geloven, maar Julia is vastbesloten om achter de waarheid te komen. En die is misschien niet wat ze ervan had verwacht...

Het boek was een geschenk tijdens De Maand van het spannende boek vorige maand.

Ik had nog nooit iets van Tess Gerritsen gelezen, maar ik weet dat heel veel mensen haar helemaal geweldig vinden. Ik hoopte met dit boekje antwoord te krijgen op de vraag of ik dat ook vind. Helaas kreeg ik geen antwoord. Tess schrijft goed, dat is waar, maar ik weet niet of het mijn smaak is.
Bij een van de eerste gebeurtenissen voelde ik me al behoorlijk onprettig en eigenlijk is dat in het hele boek gebleven. Toch las ik door, omdat ik benieuwd was naar het einde. Dat einde was een beetje teleurstellend, ik had heel iets anders verwacht.

Ik vond Julia een beetje vlak, al kan dat best te maken hebben met het feit dat het boekje dun was en ik schrijf de schrijfster nog niet af, maar ik weet niet of ik snel een boek van haar zal lezen. Misschien als ik niets meer te lezen heb (en dat is hier zo ongeveer onmogelijk).

Het was een aardig boekje, maar ook niet meer dan dat. Het is wel erg toegankelijk voor allerlei soorten lezers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: