Recensie: Kiss of Midnight

Recensie: Kiss of Midnight

Recensie: Kiss of MidnightKiss of Midnight
ISBN: 9780553589375
Auteur: Lara Adrian
Series: Midnight Breed #1
Uitgever: Dell
Publicatiedatum: 1 mei 2007
Genres: Fantasy, Paranormal
Aantal bladzijdes: 402
Goodreads

He watches her from across the crowded dance club, a sensual black-haired stranger who stirs Gabrielle Maxwell’s deepest fantasies. But nothing about this night—or this man—is what it seems. For when Gabrielle witnesses a murder outside the club, reality shifts into something dark and deadly. In that shattering instant she is thrust into a realm she never knew existed—a realm where vampires stalk the shadows and a blood war is set to ignite.

Lucan Thorne despises the violence carried out by his lawless brethren. A vampire himself, Lucan is a Breed warrior, sworn to protect his kind—and the unwitting humans existing alongside them—from the mounting threat of the Rogues. Lucan cannot risk binding himself to a mortal woman, but when Gabrielle is targeted by his enemies, he has no choice but to bring her into the dark underworld he commands.

Here, in the arms of the Breed’s formidable leader, Gabrielle will confront an extraordinary destiny of danger, seduction, and the darkest pleasures of all. . . .

Kiss of Midnight is al een wat ouder boek en is er zo eentje waar ik iedereen altijd over hoor. Ik hoor altijd enkel goede verhalen. Ik besloot het boek te gaan lezen voor een van de categorieën van Romanceopoly – een soort monopoly met boeken – om te kijken of het iets voor me was. Ik wist er vrij weinig van, dus ik ging er best blanco is. Of het me bevallen is?

Om eerlijk te zijn: nee. Ik had best hoge verwachtingen van Kiss of Midnight  en ik vond het begin heel tof. Maar hoe verder ik in het boek kwam, hoe minder ik hem vond en hoe meer moeite ik ermee had. Ik vond om eerlijk te zijn vrij weinig leuk aan het boek.

Het ging allemaal redelijk snel in het boek, vond best dat er instalove in zat en ik vond de personages vrij plat. Voor mij kwamen ze niet tot leven. Het wordt verteld vanuit Lucan en Gabrielle, maar ik heb nu niet het idee dat ik ze goed ken. Scheelt misschien dat het in de derde persoon verteld wordt en die vind ik altijd best afstandelijk. Daarbij vond ik Lucan bij vlagen best creepy doen. SPOILER Ik zou het echt niet kunnen waarderen als iemand mijn huis binnendringt, leuke vent of niet. Dan gaat mijn creep-alarm toch echt wel af. Daarnaast vond ik hem veel te bezitterig doen. Gast, doe eens niet. SPOILER

In Kiss of Midnight  zitten wel wat plotwendingen, maar ik vond ze geen van allen echt schokkend en ik had ze wel min of meer aan zien komen. Ook het einde was vrij voorspelbaar. Kiss of Midnight  was echt niet mijn boek en ik vond er ook vrij weinig aan. De personages en ik hadden geen klik, ik vond het vrij standaard en saai. De schrijfstijl was wel fijn overigens, die las best snel weg. Het is een eerste deel in een serie, maar ik denk niet dat ik de rest nog ga lezen.

Ik kan Kiss of Midnight  dan ook echt niet meer dan 2.5 ster geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: