Recensie: Kissing in Cars

Recensie: Kissing in Cars

Recensie: Kissing in CarsKissing in Cars
ISBN: 9781512042139
Publicatiedatum: 26 januari 2014
Aantal bladzijdes: 231
Goodreads

Will she, or won't she...

Studious and (mostly) sensible, the only thing Molly Wakefield wants to do is get through Senior Year and graduate. Well, that and hit the beach in her spare time. Okay, fine - and go shopping every once in a while for a new dress... (and who could blame her?)

And things are going according to plan - until the day she spies Weston McGrath, handsome star athlete and scholar, spying on her in study hall.

A tad creepy? Maybe.
Thrilling? Absolutely.

You see, Weston McGrath happens to be one guy no one can get close to.

Despite her best efforts to avoid it (because let's face it - the guy isn't exactly "boyfriend material") Mollly and Weston form a friendship.
And more....
Sort of.
But it's a friendship that comes with a price - because Weston just cannot seem to stop screwing things up. Or saying all the wrong things. Possibly in that order...
And who has time for an 18 year old "fixer-upper" that should know better?
Not Molly.
Or does she?

Kissing in Cars was voor mij geen bekend boek. Ik had ook geen idee waar het over zou gaan, ik las het vooral omdat iedereen het er altijd over heeft hoe goed ze Sara Ney vinden en ik was benieuwd, dus ik besloot om het te gaan luisteren. Door al die positieve verhalen waren de verwachtingen best hooggespannen, maar ja, kwamen die wel uit?

Ik verwachtte een boek waar ik toch wel iets bij voelde en dat bleef… uit.

Kissing in Cars zit tussen Young Adult en New Adult in. Wat mij betreft is dit een goed instapboek voor de echte New Adults. Het is niet zo heftig, maar wel iets heftiger dan YA-boeken.

Ik vond Kissing in Cars niet slecht, maar voor mij is het ook geen bijzonder goed boek of eentje die ik me over drie jaar nog zal herinneren. Ik kan contemporary best waarderen, maar dit hield mijn aandacht toch niet echt vast. Waar het aan lag? Joost mag het weten, want het is geen vernieuwend concept of iets dergelijks.

Zonde, want het idee was op zich best leuk. Niet bijzonder, maar ik verwachtte een boek waar ik toch wel iets bij voelde en dat bleef… uit. Ik voelde weinig emotie met het boek. Aan het einde wel iets meer. Schokkende gebeurtenissen zitten er ook niet in en dat is prima, want daar ga ik nooit vanuit in dit genre.

Misschien kwam het omdat ik de personages gewoon niet zo leuk vond. Zowel Molly als Weston komen aan het woord, maar met beide had ik niet echt veel. Ze voelden voor mij plat aan en soms zelfs een beetje gekunsteld.

Waar het niet aan ligt, is de manier van schrijven. Sara schrijft vlot en je wilt weten hoe het verder gaat. Ik ben ook zeker benieuwd naar andere boeken van Sara, want ik zou het niet eerlijk vinden om het alleen maar op een boek te baseren. Dit boek viel tegen, maar misschien vind ik haar andere boeken wel erg tof. We zullen het zien.

Kissing in Cars deed het niet helemaal voor mij en krijgt 3 sterren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge