Recensie: Lick

Recensie: Lick

Recensie: LickLick
ISBN: 9781250052360
Auteur: Kylie Scott
Series: Stage Dive #1
Uitgever: St. Martin's Griffin
Publicatiedatum: 6 mei 2014
Genres: Contemporary, New Adult
Aantal bladzijdes: 304
Goodreads

Waking up in Vegas was never meant to be like this.

Evelyn Thomas's plans for celebrating her twenty-first birthday in Las Vegas were big. Huge. But she sure never meant to wake up on the bathroom floor with a hangover to rival the black plague, a very attractive half-naked tattooed man in her room, and a diamond on her finger large enough to scare King Kong. Now if she could just remember how it all happened.

In Kylie Scott's Lick, one thing is certain: being married to one of the hottest rock stars on the planet is sure to be a wild ride.

Lick is het eerste deel in de serie die draait om de band Stage Dive. In elk boek staat een van de bandleden centraal en aan David de eer om de serie af te trappen in Lick. Zelf had ik nog nooit gehoord van deze serie, al doet de schrijfster Kylie Scott wel een vaag belletje rinkelen, maar het was Mariëlle die dit boek al eerder las en er behoorlijk enthousiast over was. Bij dit boek had ik vrij weinig verwachtingen en ging erin met een mindset van: ik zie het wel.

Maar ik vond het best een leuk boek. Kylie Scott schrijft lekker luchtig en je vliegt er doorheen. Wat mij betreft een paar belangrijke elementen als het gaat om New Adult. Net als dat humor voor mij er eentje is. Echt veel humor zat er niet in dit boek, maar ik kan ook niet zeggen dat ik het nu echt heel erg gemist heb of zo. Het was goed zo. Na een paar boeken die wat minder fijn lazen, was ik blij dat Lick tenminste als een speer uit las en luchtig was.

Echt schokkende plotwendingen zitten er niet in, alles gaat bijna helemaal zoals voorspeld. Het begin vond ik dan nog het meest schokkend. Het moment dat Evelyn geen idee heeft wat er gebeurd is. Daar merk je haar verwarring trouwens heel goed en dat vind ik ook wel goed beschreven.

Het hele verhaal wordt verteld vanuit Evelyn. Ze is een aardige personage, maar komt voor mij niet compleet tot leven. Wat ik jammer vind, is dat er geen hoofdstukken vanuit David zijn waardoor je geen idee hebt wat hij over alles denkt. Je ziet hem alleen vanuit Evelyn, dus ook zijn problemen. Die problemen kwamen voor mij ook een beetje uit het niets. Zo van: Misschien moet ik hem nog wat problemen geven, hier heb je er een paar. Dat was veel boeiender geweest als het vanuit David geweest was en dat had het boek voor mij ook wel meer diepgang gegeven. Ik denk dat het boek er ook wel echt beter door geworden zou zijn, want het waren best interessante issues. Dat voelde een beetje afgeraffeld.

Lick is een leuk boek voor tussendoor en helemaal als je iets hebt met sexy muzikanten. Het is een prima New Adult die in een ruk wegleest. Wel miste ik een beetje de diepgang in de personages en kwam het verhaal niet helemaal tot zijn recht. Een leuke New Adult met potentie die hopelijk er meer uit komt in de rest van de serie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge