Recensie: Lief

Recensie: Lief

Recensie: LiefLief
Auteur: Jackie van Laren
Series: Q-serie 2
Uitgever: Boekerij
Publicatiedatum: Augustus 2015
Genres: New Adult
Aantal bladzijdes: 334
Goodreads

Nina zit in dit deel thuis met gebroken hart. Na een heftige maand samen met Q heeft hij haar weggestuurd zonder verdere uitleg.

Nina probeert om hier mee om te gaan, maar het is behoorlijk lastig. Vooral omdat Q haar alweer vergeten lijkt te zijn en een nieuwe vriendin heeft.

Dan wordt Nina meegevraagd naar de uitreiking van een prestigieuze dance-award waar Q voor genomineerd is, ontdekt ze dat die aantrekkingskracht er nog steeds is.

Als dat maar goed komt.

Deel 1 eindigde met een flinke cliffhanger en ik was benieuwd naar deel 2. Gelukkig voor mij kon ik de eerste twee delen redelijk snel achter elkaar lezen, omdat deze twee boeken best snel achter elkaar verschenen.

In het boek zitten geen flinke plotwendingen, wel een paar kleine die ik niet allemaal aan had zien komen. Toch merkte ik dat niet zo, voor mij was het een prima boek dat lekker weglas door de vlotte schrijfstijl. Daarnaast vind ik Nina een leuk personage met haar hippie-ouders. Ik vind haar sympathiek en voor mij was ze in dit tweede deel leuker, waarschijnlijk omdat je haar beter leert kennen.

Q deed me in dit boek zo nu en dan denken aan iemand als Christian Grey en vooral als het gaat door het (geheimzinnige) verleden. Waarom is hij geworden zoals hij nu is? Wat is er vroeger gebeurd? Ik ben dus heel nieuwsgierig naar de verdere achtergrond van Q en ik hoop dat daar een bevredigend antwoord op komt in deel 3.

Waar ik ook benieuwd naar ben in deel 3, is hoe de schrijfster de cliffhanger van deel 2 verwerkt heeft. Het einde was zo’n plotwending die ik niet aan zag komen en waarbij ik Nina graag even wilde slaan, maar helaas was dat niet mogelijk. Dus ik gromde alleen maar tegen haar dat ze ontzettend dom bezig was.

Al met al een fijn leesboek met een vlotte leesstijl waar ik graag nog meer van wil lezen en een boek dat nieuwsgierig maakt naar het volgende deel. Deel 3 komt in oktober, dus dat is dan wat langer wachten.

Dit boek kreeg ik als recensie-exemplaar van uitgeverij Boekerij.

[bol_product_links block_id=”bol_57173b3c43cc1_selected-products” products=”9200000040664649″ name=”Lief” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

2 gedachten over “Recensie: Lief

  1. Jammer van het onderwerp van het boek, want het omslag spreekt me heel erg aan! Ik zou erdoor verwachten dat het over één of ander excentriek en interessant meisje ging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: