Recensie: Looking to Score

Recensie: Looking to Score

Recensie: Looking to ScoreLooking to Score
Publicatiedatum: 30 april 2020
Aantal bladzijdes: 250
Buy on Amazon
Goodreads

He’s like literally the worst.

Oakley Davis is the star running back at our University, and the reason I’ve broken my vow to avoid the college party scene. Thanks to a mixup with my advisor, I’m now serving my Public Relations internship as a glorified babysitter to the party-hard football players.

Specifically, Oakley.

He’s impossible to manage. His Instagram is full of half-naked, drunk photos and he’d rather attend parties than practice. His brand needs some serious work, and when he’s not driving me insane, he’s sleeping his way through the entire female population.

But I’m determined. I have plans to graduate a semester early and nothing or no one will get in my way. I’m a Virgo, after all. Oakley Davis might be a privileged, cocky, football star, but I’m Amanda Matthews; and I’ll do whatever it takes to get my A.

I have to make sure I don’t end up falling in love with the idiot, first.

Looking to Score kwam voorbij in een groep en de vraag of mensen hem wilden lezen in ruil voor een recensie. Omdat ik van Coralee June al eerder een boek las (en dat 1 van de verrassingen vond van afgelopen RARE), was ik sowieso benieuwd naar dit boek. Carrie Gray is dan weer onbekend voor mij, maar ze is nieuw in het schrijfvak.

Ik had wel weer eens zin in een sports romance en verwachtte een luchtige New Adult. En dat klopte ook. Het is heel anders dan wat ik al van Coralee las, maar dat was niet zo gek. Dat is namelijk dark romance en reverse harem en dat is toch wel heel wat anders. 

Looking to Score was precies wat ik verwachtte en ik vond het een leuk boek. Ik vond de schrijfstijl prettig en ik merkte echt totaal niet dat het door twee auteurs geschreven was. Als er maar eentje op gestaan had, had ik het ook geloofd. Goed ge-edit dus. 

Looking to Score was precies wat ik verwachtte

Echt originele plotwendingen zaten er niet in, al zaten er wel wat verrassende stukjes aan die ik wel goed vond en het verhaal diepgang gaven. Wat mij betreft hadden ze daar ook wel wat verder op door mogen gaan. Op een bepaald moment was het goed en dat vond ik zelf jammer en wat makkelijk. 

En het midden van Looking to Score vond ik wat minder, daar zakte het verhaal een beetje in. Daar verslapte mijn aandacht ook wat meer. Maar ik vond het niet heel vervelend, want het is een leuk boek

De hoofdpersoon in Looking to Score is Amanda en het hele verhaal zie je ook vanuit haar oogpunt. En dat vond ik jammer, want ik had het veel leuker gevonden als de man in het verhaal, Oakley, ook stukken gehad had. Ik denk ook echt dat het daardoor interessanter geweest zou zijn. Nu was het meestal maar een beetje gissen en had ik het gevoel dat het er niet helemaal goed uitkwam.

Waar worstelt hij mee? Hoe kijkt hij tegen de gebeurtenissen aan? Ik hou ervan als de man ook aan het woord komt, want ik wil weten hoe beide personages erover denken. En ik miste ook een beetje humor, dat vond ik ook jammer.

Looking to Score vond ik een fijne sports New Adult. Hij leest fijn weg en past prima in het genre. Ik miste wel het oogpunt van Oakley en in het midden kabbelde het wat meer.

Looking to Score krijgt van mij 3 sterren.

Ik kreeg een ARC van Looking to Score, maar dat heeft mijn mening niet beïnvloedt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: