Recensie: Man Candy

Recensie: Man Candy

Recensie: Man CandyMan Candy
ISBN: 9781534601901
Auteur: Melanie Harlow
Series: After We Fall #1
Uitgever: MH Publishing
Publicatiedatum: 20 juni 2016
Genres: Contemporary, New Adult
Aantal bladzijdes: 292
Goodreads

He’s back.

Not just back in town, but living in the flat right beneath mine. And he looks good enough to eat, which is just one more reason to stay away from him.

But I can’t resist.

The sex is incredible (pretty sure we’ve shaken the house right off its foundation), but he can’t fool me—not this time. A degree in marketing and five years in advertising have taught me that “true love” is a fairy tale used to sell lipstick, diamonds, and perfume. It doesn’t exist.

He thinks I’m wrong, and he wants to prove it.

I think he’s crazy, so I dare him to try.

It might be the biggest mistake of my life.

Man Candy kreeg ik omdat Sarina Bowen dit boek gratis ter beschikking stelde aan haar nieuwsbrieflezers. Ik had nog nooit iets gelezen van Melanie Harlow, maar vond het boek leuk klinken en de samenvatting ook. Niet heel origineel, maar dat hoeft ook niet altijd. Soms is een leuke samenvatting genoeg om aan een boek te beginnen.

Verwachtingen had ik verder niet echt, dus er viel aan vrij weinig te voldoen. Ja, een fijne New Adult die lekker weglas. Overigens wordt dit boek als romance neergezet op Goodreads, dus wellicht dat het meer een romantisch verhaal is? Toch vond ik het meer een New Adult, maar waarschijnlijk is het een grensgeval.

Voor mijn doen heb ik best lang over dit boek gedaan, maar dat lag niet aan Man Candy, maar aan mijn eigen brein dat de laatste paar weken liever audiobooks luistert dan ze te lezen. Voor sommige mensen telt het niet, maar wat mij betreft is luisteren gewoon een andere vorm van lezen. Ik kwam er gewoon niet in op de een of andere manier en dat is jammer, want het boek leest lekker weg. Op sommige stukjes vloog ik er wel weer doorheen.

De meeste mannen op dit soort voorkanten vind ik niet zo, maar dit vind ik toch echt wel een heel leuk exemplaar. Die mag best mijn buurman worden

Het boek wordt in de eerste persoon verteld vanuit Jaime en Quinn. Ik ben blij dat Melanie ervoor gekozen heeft om ze allebei aan het woord te laten, zodat je beide personages goed leert kennen. Toch bleven ze voor mij een beetje vlak, al stoorde het me verder niet. Wel vond ik ze allebei leuk en vooral Quinn vond ik een leuk personage. In mijn hoofd zag Quinn er trouwens precies zo uit als op de cover. Dat is dan ook het nadeel van mensen op een cover (voor mij dan).

In Man Candy vind je niet zo heel veel verrassende plotwendingen of schokkende onthullingen, het leest gewoon lekker weg. Wel vond ik er soms iets teveel seks in zat. Eén of twee minder uitgebreide scenes had wel gemogen van mij, maar het stoorde verder niet.

Man Candy was een fijne new adult met een errug leuk covermodel. De meeste mannen op dit soort voorkanten vind ik niet zo, maar dit vind ik toch echt wel een heel leuk exemplaar. Die mag best mijn buurman worden, hoor.

Van mij krijgt Man Candy 3.5 sterren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge