Recensie: Man Card

Recensie: Man Card

Recensie: Man CardMan Card
Auteur: Sarina Bowen, Tanya Eby
Series: Man Hands #2
Uitgever: Rennie Road Books
Publicatiedatum: 15 januari 2018
Genres: Contemporary, New Adult, Recensie-exemplaar
Aantal bladzijdes: 452
Goodreads

Ash
I still don't know how it happened. One minute I was arguing with my arrogant competitor--our usual trash-talk over who deserves the larger commission. But somehow I went from throwing down to kneeling down...
It can never happen again. I don't even like Braht. He's too slick. He's a manipulating mansplaining party boy in preppy clothes.
So why can't I get him out of my head?

Braht
There are two things I know without question. One: Ash and I are destined for each other. Two: never trust a man with a unibrow.
Ash is my missing my piece. She's the sweet cream to my gourmet espresso. And nothing gets me going faster than her contempt for me. They don't call her the Ashkicker for nothing.
Eventually I'll win her over...if my past doesn't ruin everything first.

Man Card is het tweede boek van Sarina Bowen en Tanya Eby en ik was heel benieuwd. Aan het eerste deel moest ik even wennen, maar vond hem uiteindelijk toch best tof. Ik had er dan ook alle vertrouwen dat ik dit boek dus ook leuk zou vinden. Soms is het hebben van verwachtingen niet goed, want dan verwacht je dat het net zo goed is of misschien zelfs wel beter en dat had ik hier zeker.

Man Card vond ik een leuk boek, maar moest er in het begin best wel inkomen. De personages, Ash en Braht, zijn behoorlijk anders dan Brynn en Tom uit Man Hands. Het is wel heel goed gedaan en je merkt ook duidelijk verschil. Toch had ik op de een of andere manier niet echt een klik met Ash. Ik vond haar leuk en ze was op zich prima, maar ik kon me gewoon net niet genoeg inleven om het echt goed te vinden ofzo. En Braht vond ik wel interessant, maar toch ook wat minder dan Tom. Misschien ook wel omdat Braht een man is op wie ik absoluut nooit zou vallen met zijn pastelkleding. Dat soort types trekken me gewoon wat minder.

Wel vond ik de combinatie tussen de twee personages tof en ook leuk dat Sarina en Tanya niet gekozen hebben voor zo’n standaardman die je vaak in dit genre tegenkomt. Dus dat is zeker een pluspuntje waard. Ook vond ik het verhaal leuk en toen ik er eenmaal in zat, las het lekker snel weg.

Dat het door twee schrijfsters geschreven is, merk je trouwens ook niet, want de stijl loopt naadloos in elkaar over. Ik zou trouwens ook niet kunnen zeggen wat door wie geschreven is. Dat vind ik altijd knap als het een boek wordt met een stijl in plaats van een boek met twee duidelijk verschillende stijlen. Overigens kan dat laatste ook prima werken als het de bedoeling is.

Man Card is een prima New Adult met een supertoffe en originele cover, maar ik vond hem helaas wat minder dan Man Hands en dat kwam dus alleen door de personages, want het is een prima boek. Ik hoop wel dat Sarina en Tanya nog samen gaan schrijven, want het leest wel lekker weg.

Ik kreeg Man Card als ARC* en uiteraard heeft dat mijn mening niet beïnvloedt.

*Advanced Readers Copy aka een recensie-exemplaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: