Recensie: Man Hands

Recensie: Man Hands

Recensie: Man HandsMan Hands
ISBN: 9781942444497
Auteur: Sarina Bowen, Tanya Eby
Series: Man Hands #1
Uitgever: Rennie Road Books
Publicatiedatum: 11 december 2017
Genres: Contemporary, New Adult
Aantal bladzijdes: 180
Goodreads

He puts the "screw" in screwball comedy...

BRYNN

At thirty-four, I’m reeling from a divorce. I don’t want to party or try to move on. I just want to stay home and post a new recipe on my blog: Brynn’s Dips and Balls.

But my friends aren’t having it. Get out there again, they say. It will be fun, they say. I’m still taking a hard pass.

Free designer cocktails, they say. And that’s a game-changer.

Too bad my ex shows up with his new arm candy. That’s when I lose my mind. But when my besties dare me to leap on the first single man I see, they don't expect me to actually go through with it.

TOM

All I need right now is some peace and quiet while my home renovation TV show is on hiatus. But when a curvy woman in a red wrap dress charges me like she’s a gymnast about to mount my high bar, all I can do is brace myself and catch her. What follows is the hottest experience of my adult life.

I want a repeat, but my flying Cinderella disappears immediately afterward. She doesn’t leave a glass slipper, either—just a pair of panties with chocolate bunnies printed on them.

But I will find her.

Als je mijn blog al wat langer leest, weet je dat ik al vaker boeken van Sarina heb gelezen en gerecenseerd en ik zou er nog een heleboel bij kunnen zetten, want ze heeft nogal een hoop geschreven. Alleen, maar ook samen met auteurs als Elle Kennedy (onder andere Him en Us) en Sarah Mayberry. Man Hands is ook weer een samenwerking, maar dan met Tanya Eby. Tanya ken ik nog niet en heb ik ook nog nooit van gehoord, maar na Man Hands ben ik behoorlijk benieuwd geworden.

Man Hands vond ik een fijne New Adult met een hoop humor en een lekker vlotte schrijfstijl waaraan je niet merkt dat het boek door twee auteurs geschreven is. In de eerste paar hoofdstukken zat ik af en toe al te grinniken om de opmerkingen van Brynn.
Ik vond Brynn ook echt een leuk personage en ik zou best vriendinnen met haar kunnen zijn, want ze lijkt me een hele lieve vriendin – en ook nog eentje die goed kan koken ook. Ik kan helemaal niet koken, dus dan moet je gaan voor mensen die het wel goed kunnen natuurlijk. Bij Brynn had ik een beeld voor me van een kleine brunette met karamelkleurig haar en iets te zwaar, maar zo iemand met zo’n hele lieve uitstraling.

Het verhaal wordt niet alleen vanuit Brynn verteld, maar ook vanuit Tom en in eerst instantie vond mijn hoofd het nodig om boer Tom (die uit Boer Zoekt Vrouw en Eigen Huis & Tuin (vraag me niet waarom ik dit weet *fluit onschuldig*)) voor zich te halen, maar dat beeld bleef niet hangen en uiteindelijk had ik nu geen idee hoe ie eruit zag. Tom vind ik wel een leuk personage. Niet zo leuk als Brynn, maar leuk genoeg om me absoluut niet te vervelen tijdens zijn stukken.

Man Hands is een echte New Adult vol humor en grapjes. De enige reden waarom ik net niet voor vier sterren ga, is omdat het af en toe een beetje leek te verzanden en niet overal lekker snel las. Maar wat mij betreft wel echt een geslaagde samenwerking en ik ben benieuwd naar het tweede deel. En ik ben ook van plan om de boeken van Tanya te gaan lezen, maar: so many books, so little time. Dus misschien eerst maar eens alles lezen van Sarina en daar ben ik nog wel even mee bezig.

Man Hands krijgt 3.5 ster van me.

Ik heb Man Hands als recensie-exemplaar gekregen, maar uiteraard heeft het mijn mening niet beïnvloedt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: