Recensie: Maybe Someday

Recensie: Maybe Someday

Recensie: Maybe SomedayMaybe Someday
Auteur: Colleen Hoover
Series: Maybe #1
Uitgever: Simon & Schuster
Publicatiedatum: 18 maart 2014
Genres: New Adult
Aantal bladzijdes: 385
Goodreads

At twenty-two years old, Sydney is enjoying a great life: She’s in college, working a steady job, in love with her wonderful boyfriend, Hunter, and rooming with her best friend, Tori. But everything changes when she discovers that Hunter is cheating on her—and she’s forced to decide what her next move should be.

Soon, Sydney finds herself captivated by her mysterious and attractive neighbor, Ridge. She can't take her eyes off him or stop listening to the passionate way he plays his guitar every evening out on his balcony. And there’s something about Sydney that Ridge can’t ignore, either. They soon find themselves needing each other in more ways than one.

Colleen Hoover: ik heb een haat-liefde verhouding met deze schrijfster. Een aantal boeken van haar, vond ik niet zo. Maar November 9 verpletterde me, zorgde voor een book hangover van een paar dagen. Dus ik was er zeker van dat Maybe Someday ook zo goed zou zijn. Het onderwerp klonk interessant, klonk als iets dat ik graag wilde lezen. Ik vind personages die lyrics schrijven ook altijd boeiend.

Maar helaas vond ik Maybe Someday niet zo leuk als ik gehoopt had dat het zou zijn. Om te beginnen had ik met de hoofdpersonen Sydney en Ridge niet echt een klik. Sydney vond ik zo nu en dan zelfs gewoon vervelend en dan leest een boek sowieso al niet fijn. Beide personages komen aan het woord, dus je krijgt een kijkje in allebei hun hoofd. Dat maakt het boek wel boeiender. Vooral het verhaal van Ridge vond ik erg boeiend en interessant.

In dit boek zitten wel wat plotwendingen die ik niet aan had zien komen en dat vond ik echt wel een verrijking voor Maybe Someday. Het zorgde ervoor dat het boek net even wat minder standaard werd. Ook is de schrijfstijl lekker snel en ik had het snel uit. In Maybe Someday vind je ook lyrics die Sydney schrijft, maar die hadden er voor mij niet per se bij gehoeven. Ik kan nooit zoveel met lyrics als ik de muziek niet ken, maar ik kan me voorstellen dat het voor sommige mensen juist een toevoeging zou zijn.

Ook vond ik het einde goed. Niet omdat het zo bijzonder is, maar omdat ik me af ging vragen of het echt wel goed zou komen. En wat het verhaal is achter Maggie. En ook de gebeurtenissen en achtergrondverhalen van de andere personages zorgden ervoor dat ik het einde best kon waarderen. Toch was ik ook blij dat het boek uit was. Zonde, want het had voor mij best wat potentie. Ik twijfel nu weer of ik nog een boek van deze schrijfster wil lezen, omdat ze me bijna altijd teleurstellen op de een of andere manier.

Misschien moet ik het gewoon nog één keer proberen?

[bol_product_links block_id=”bol_568be1334707d_selected-products” products=”9200000017130085″ name=”Maybe” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

 

Eén gedachte over “Recensie: Maybe Someday

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge