Recensie: Onbegrensde liefde

Recensie: Onbegrensde liefde

Recensie: Onbegrensde liefdeOnbegrensde liefde
Auteur: Lisette Jonkman
Series: Onbreekbaar #2
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Publicatiedatum: 15 oktober 2018
Genres: Feelgood
Aantal bladzijdes: 258
Goodreads

Onbegrensde Liefde is deel 2 van de romantische serie Onbreekbaar van Lisette Jonkman. Supersnel geschreven, grappig en hot! Als je Audrey Carlan of Samantha Young hebt gelezen, mag je deze serie niet missen.

Het zou bij scharrelen blijven. Vrienden met benefits. Dat hadden ze zich allebei voorgenomen, maar Ferdi en Abby moeten toegeven dat ze tot over hun oren verliefd op elkaar zijn. Ferdi zou dat het liefst van de daken schreeuwen, maar Abby wil het een beetje onder de pet houden. Toch wordt het in rap tempo serieuzer tussen hen.

En dan, net als Abby zich wil overgeven aan haar gevoel, breekt Ferdi haar hart en staat ze er op haar kwetsbaarste moment helemaal alleen voor…

Onbegrensde liefde is het tweede deel in de spin-off serie van Verkikkerd. Het eerste deel had ik zo uit en ik was ontzettend benieuwd naar het tweede deel. Maar het duurde best even voor ik eraan kwam en ik vermoed dat dat te maken heeft met dat ik niet alles meer wist uit het eerste boek. Bij veel dingen moest ik wel even nadenken wat er ook alweer gebeurd was.

Tegen Ferdi op moeten boksen is een lastige klus, dat weet ik ook wel. Die is gewoon echt interessant. Ik vind studentenverenigingen ook altijd boeiend, vooral omdat het zo ontzettend ver van mijn wereld af staat.

Er zijn in dit boek natuurlijk een aantal dingen die je al weet als je de Verkikkerd-serie gelezen hebt, dus die komen dan ook niet bepaald als een verrassing. Als je die niet gelezen hebt, krijg je nu waarschijnlijk spoilers, dus ik raad je sowieso aan om die te lezen.

Het leuke aan deze serie vind ik dat je vooral Ferdi eens van een andere kant ziet. In Verkikkerd lijkt hij een eikel, maar zelfs hij blijkt gevoel te hebben en dat vind ik heel mooi naar voren gebracht in deze serie.
En Abby vond ik sowieso altijd al wel interessant op zich, al vond ik haar ook prima als bijpersonage. In dit boek vond ik haar wel wat minder sterk dan in het eerste deel, maar alsnog vind ik haar best leuk. Maar tegen Ferdi op moeten boksen is een lastige klus, dat weet ik ook wel. Die is gewoon echt interessant. Ik vind studentenverenigingen ook altijd boeiend, vooral omdat het zo ontzettend ver van mijn wereld af staat.

Ook leuk is dat hier scenes uit Verkikkerd in terugkomen, maar dan uit andere mensen hun oogpunt. En uiteraard komen mensen als Lucy terug. Kan natuurlijk ook niet anders, aangezien de twee vriendinnen zijn, maar toch vind ik zoiets altijd leuk. Verkikkerd en deze serie spelen zich rond dezelfde tijd af.

Het boek leest als een trein met de gebruikelijke humor zoals ik die van Lisette gewend ben. Wel deed ik dit keer langer over het boek dan normaal en dat heeft alles te maken met mijn leesdip, denk ik. Stom gedoe. Ook zitten er de nodige heftige gebeurtenissen in die ik erg mooi beschreven vond.

Onbegrensde liefde vond ik een leuk boek, maar het eerste deel vond ik toch wel beter. Onbegrensde liefdevind ik echt zo’n tweede deel. Wel oké en er gebeuren ook wel wat dingen, maar het is duidelijk dat er meer gebeurt in het volgende deel. Desondanks ben ik wel benieuwd naar het derde deel en hoe het af gaat lopen. Van mij krijgt Onbegrensde liefde 3 sterren, want 3.5 vind ik net teveel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: