Recensie: P.S: I Still Love You

Recensie: P.S: I Still Love You

P.S: I Still Love You
ISBN: 9781442426733
Auteur: Jenny Han
Uitgever: Simon & Schuster
Publicatiedatum: 26 mei 2015
Genres: Audiobook, Contemporary, Young Adult
Aantal bladzijdes: 337
Goodreads

Lara Jean didn’t expect to really fall for Peter.
She and Peter were just pretending. Except suddenly they weren’t. Now Lara Jean is more confused than ever.
When another boy from her past returns to her life, Lara Jean’s feelings for him return too. Can a girl be in love with two boys at once?

In this charming and heartfelt sequel to the New York Times bestseller To All the Boys I've Loved Before, we see first love through the eyes of the unforgettable Lara Jean. Love is never easy, but maybe that’s part of what makes it so amazing.

P.S: I Still Love You kocht ik afgelopen september, omdat ik het boek ook meteen wilde laten signeren en omdat ik het eerste deel ook al had gelezen. Ik wilde dit deel ook steeds wel lezen, maar op de een of andere manier kwam het er niet van. Toen gluurde ik in mijn kast op zoek naar boeken om te lezen en kwam ik dit boek bezig. Eindelijk in maart sloeg ik het boek open.

P.S: I Still Love You is geen boek waarbij ik mega hoge verwachtingen had. Ik vond het eerste deel leuk. Het is een lekker luchtig boek dat prima geschikt is om aan de rand van het zwembad te lezen in de zon bijvoorbeeld of op een vliegreis. En dat geldt ook voor P.S: I Still Love You. Ik vond het leuk, maar niet specutaculair. Je hoeft niet te hopen op onverwachte plotwendingen, want die zitten er niet in.

Lara Jean is de hoofdpersoon in P.S: I Still Love You en ze is niet mijn soort hoofdpersonage. Ze is veel te meisjesachtig (wat van mij best wat minder uitgebreid beschreven mag worden) en lief. Ik ben meer van de stoerdere types. Toch vind ik Lara Jean geen vervelend personage, want ik kan wel met haar meeleven. Af en toe wilde ik haar knuffelen of een aai over de bol geven.Haar zusje Kitty vind ik stiekem veel leuker met haar opmerkingen die soms wel heel erg raak en pijnlijk zijn. Peter en Genevieve mogen wat mij betreft wel wat meer merken dat karma een trut is, want grr. Wat een rotstreken, zeg. Vooral Genevieve wilde ik graag een klap met een pan geven.

P.S: I Still Love You eindigt met een open einde en ik ben benieuwd hoe deel drie verder gaat. Ondanks dat ik het boek wel een beetje saai vind, wil ik wel graag weten met wie Lara Jean eindigt en hoe het met haar liefdesleven afloopt.

P.S: I Still Love You is een prima boek voor tussendoor, maar heel veel verwachtingen ervan moet je niet hebben. Als contemporary YA je ding is, is dit misschien ook wel een leuk boek. Het verhaal krijgt drie sterren van me.

Eén gedachte over “ Recensie: P.S: I Still Love You

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: