Recensie: Playboy Pilot

Recensie: Playboy Pilot

Recensie: Playboy PilotPlayboy Pilot
ISBN: 9781682304310
Publicatiedatum: 19 september 2016
Aantal bladzijdes: 300
Goodreads

Money or love? Which would you choose?

You probably just answered the question in your head thinking it's an easy decision.

For me, it's not. Did I mention it's a lot of money? A hell of a lot.

I needed to go far away to think it through.

As I embarked on an impulsive trip, I hit a detour when I met sexy Carter in the airport lounge. We struck up a heated conversation.

Then, he left.

I thought I'd never see him again.

But fate had other plans.

Surprise! He was the pilot of my flight.

The bigger surprise was the adventure that followed after the plane landed.

Carter was dangerous and always on the move.

Even though our connection was magnetic, I knew it was only temporary.

He would give me tickets, and I would follow him around the world to exotic places.

A bevy of flight attendant exes and rumors about Carter's reputation were never far behind.

I didn't know what to believe.

But I was addicted. Nothing else mattered anymore. And I was going to get hurt. Because a part of me wanted to be the one to finally ground the playboy pilot.

At the very least, he was taking me on a thrilling ride.

All good things must come to an end, right?

Playboy Pilot kwam ik tegen en besloot ik om te gaan luisteren in mijn luisterboekenapp. Het boek stond al een tijdje op mijn plank, maar ik kwam er steeds maar niet aan toe om te gaan luisteren. Toch ben ik blij dat ik het wel gedaan heb, want het was vermakelijk. Het was echt een New Adult.

‘Bij veel Amerikaanse/buitenlandse auteurs eindigen de boek meestal wel wat zoetsappiger dan die van de Nederlandse concullega’s.’

Wat me opvalt: bij veel Amerikaanse/buitenlandse auteurs eindigen de boek meestal wel wat zoetsappiger dan die van de Nederlandse concullega’s. Waar in het buitenland regelmatig een huwelijksaanzoek aan het einde volgt, is dat in de Nederlandse New Adult toch minder. Zijn wij daar te nuchter voor? Ook in mijn eerste boek gebeurt het niet. Nog niet… Of we zijn hier minder gefocust op trouwen dan in andere landen van de wereld.

Playboy Pilot is een prima New Adult/Adult die voldoet aan wat je bij het genre verwacht. Vernieuwd? Nah. Schokkende gebeurtenissen? Er zitten wel een paar dingen die wat heftiger en onverwachts kunnen zijn, maar om eerlijk te zijn zag ik ze wel aankomen en was het voor mij niet echt een verrassing.

Leuk? Ja, best wel. Ik vind het een leuke toevoeging dat Carter voor elke gebeurtenis in het leven een nummer van The Beatles weet. Zelf ben ik geen fan van The Beatles ofzo, maar ik vond dit wel leuk gedaan. Dat maakt hem ook wat meer 3D dan hij anders geweest zou zijn. Het scheelt ook dat hij ook aan het woord komt en je dus ook een beetje in zijn hoofd kunt kijken.

Daarnaast zijn er nog wat andere dingen die hem likeable maken. Ik bedoel: een knappe vent die van muziek houdt, een goed salaris heeft (tsja, geld is handig) en een goed hart heeft: welke Praxis verkoopt ze?

Kendall is het andere personage en die vond ik ook best leuk. In het begin moest ik aan haar wennen, maar gaanderweg begon ik haar leuker te vinden .Soms zijn de vrouwelijke personages minder in dit genre en is het of de auteur vooral de man 3D gemaakt heeft, maar dat hebben Penelope Ward en Vi Keeland niet gedaan en daar ben ik erg blij mee. Ze hadden allebei ook echt een andere stem en waren allebei verschillende personages. Sommige dingen vond ik wel wat ongeloofwaardig.

Kortom: Playboy Pilot is een leuk New Adult boek. Het is geschreven zoals New Adult bedoelt wordt. Eén minpunt: ik vond er relatief veel seks in zitten, maar ach, als dat alles is… Van mij krijgt Playboy Pilot 3.5 ster.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: