Recensie: Project Persefone: Het vonnis

Recensie: Project Persefone: Het vonnis

Recensie: Project Persefone: Het vonnisProject Persefone: Het vonnis / Don't let go
Auteur: Michelle Gagnon
Series: PERSEFoNE #3
Uitgever: Blossom Books
Aantal bladzijdes: 373

Noa en Peter zijn op de vlucht voor Pike & Dolan, maar ze weten allebei dat ze uiteindelijk niet meer zullen kunnen vluchten.

Bovendien gaat Noa's gezondheid achteruit en de oplossing ligt in het hol van de leeuw. Maar komen ze daardoor niet nog verder in de problemen?

En kunnen ze de man die het allemaal veroorzaakt heeft, nog wel verslaan als ze weten wie hij is?

Ik vond het boek in het begin behoorlijk verwarrend, omdat het alweer een tijd geleden is dat ik deel 1 en 2 las en ik moest er echt weer even in komen. In het begin ging het lezen ook niet zo hard, maar verderop gelukkig wel.

In het boek zat een hoop spanning en er gebeurde een hoop, maar op de een of andere manier bleef dit boek behoorlijk vlak voor me. Misschien omdat ik er alweer een tijd uit was. Of omdat er geen dingen gebeurde die ik hoopte. Ook miste ik een beetje de echte plotwendingen. Er zaten er wel een paar in, maar van mij hadden er nog wel meer in gemogen.

De personages Peter en Noa zijn niet heel vlak en op sommige punten kon ik ook wel met ze meeleven, maar aan de andere kant vond ik ze ook weer wel redelijk plat. Toch vond ik ze allebei in elk geval wel sympathiek en hoopte ik dat het goed zou komen met de twee en met hun vrienden.

Het boek was aardig, maar ik weet niet of ik het een geweldig slotdeel vond. Toch was het absoluut niet vervelend om te lezen. Maar als ik één tipje mag geven: Lees alle boeken achter elkaar, dat leest het beste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: