Recensie: Real Sexy

Recensie: Real Sexy

Auteur: Meghan March
Series: Real Dirty Duet #2
Uitgever: Red Dress Press
Publicatiedatum: 23 mei 2017
Genres: Audiobook, Contemporary, New Adult
Aantal bladzijdes: 250
Goodreads

Country music star Boone Thrasher has never walked away from a fight, and he’s willing to put everything on the line to win the woman he can’t live without in the conclusion to the Real Dirty Duet by USA Today bestselling author Meghan March.

***

In Nashville, country stars are a dime a dozen.
I swore I’d never get caught up with one, but Boone Thrasher made a liar out of me.
I said I’d never put my heart on the line, but he didn’t ask before he stole it.
Now we’re facing my worst fears, and we'll see if this country boy is tough enough to see it through.
Girls like me don’t get happily ever afters… but maybe he’ll prove that wrong too.

Real Sexy is the conclusion of the Real Dirty Duet and should be read following Real Dirty.

Real Sexy is het tweede deel in de Real Dirty Duet serie en gaat verder waar Real Dirty is opgehouden. Ja, dat boek met die mega cliffhanger inderdaad. Ik verwachtte een klapper van een begin, maar eigenlijk viel dat me wat tegen. Het begint meteen erna maar ik miste een beetje het vuurwerk. Niet dat Real Sexy slecht was, dat was het ook niet. En ook dit deel luisterde lekker snel weg. De schrijfstijl van Meghan March vind ik nog steeds erg fijn.

Wat ik fijn vond, was dat dit boek door dezelfde mensen ingesproken is als het eerste deel. Dat zorgt er voor dat je de stemmen een beetje met die personages gaat associeren. Kan ook slecht zijn natuurlijk. Vooral als je ze bij een ander audiobook hoort.

Zelf vind ik deze voorlezers in elk geval goed bij het verhaal en vooral ook bij de personages passen. Dat is lang niet altijd het geval namelijk. O, de nadelen van een audiobook.

In Real Sexy kom je meer te weten over het verleden van beide personages. Dat van Boome is niet ontzettend onverwacht of schokkend, maar dat van Ripley zeker wel. Ik had medelijden met haar. Arm kind. Ik vond dit deel meer diepgang hebben qua personages dan Real Dirty en dat vond ik fijn, want in dat deel miste ik het een beetje.

In het boek zitten wel wat plotwendingen, maar ik vond ze allebei niet echt onverwacht. Het gaat redelijk zoals je ook verwacht. Maar dat stoorde me verder niet, want ik verwachtte het ook niet. Ik dacht vooral een lekker leesbaar boek voorgeschoteld te krijgen en dat klopt ook.

Toch vond ik het eerste deel beter en wat mij betreft hadden Real Dirty en Real Sexy samengevoegd mogen worden. Zeker omdat beide boeken niet heel dik zijn en dat had dus prima gekund als je het mij vraagt.

Real sexy was leuk, maar om nu te zeggen; spectaculair? Nee. Ik zal hem waarschijnlijk ook niet onthouden. Wel vind ik Meghan erg fijn schrijven en dit zal vast niet mijn laatste van haar zijn.

Real Sexy is een aanrader als:

  • Je van New Adults houdt
  • Je deel 1 gelezen hebt
  • Je van lekker snel leesbare boeken houdt

Van mij krijgt Real Sexy drie sterren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: