Recensie: Reckless

Recensie: Reckless

Recensie: RecklessReckless
Auteur: Priscilla West
Series: Forever 6
Publicatiedatum: 4 augustus 2014
Genres: New Adult
Aantal bladzijdes: 328
Goodreads

Everything about him warned me to stay away.

I’d seen bad boys before, but he had it all and more. The rippling muscles covered in tatts, the piercing eyes hiding dark secrets, the silky voice that could make a girl come with just a whisper . . .

He was exactly the type of guy that would get me in trouble, but when he jumped off the stage, inked skin glistening with sweat and breathed his seductive words into my ear, I couldn’t resist the temptation.

It was supposed to be the best one-night stand of my life, but fate didn’t let it play out that way. Things happened. I got upset. I got hasty. And worst of all, I got reckless. After that disaster, I thought it was the last I’d see of him. But what I didn’t know was that I’d started something.
Something that could shatter the very thing I had worked so hard to protect.

I should have known back then that the most seductive things in life are also the most dangerous.

Op het gebied van NA ben ik best een nieuweling en ik was benieuwd naar het boek. Benieuwd of er niet doorheen te komen was of dat het een verrassend goede NA was. En dat laatste bleek het geval te zijn.

Het boek is redelijk expliciet, maar dat was niet bepaald een schok. De meeste boeken die ik in dit genre gelezen heb, zijn behoorlijk expliciet als het gaat over bijvoorbeeld drugs en geweld, maar vooral seks. In dit boek was het oké, het was niet teveel. Ik vond het best mooi in balans, want het was niet teveel, maar ook niet te weinig.

Het boek was wel een beetje standaard en het verhaal was ook niet heel erg bijzonder. Er zaten ook niet echt extreme plotwendingen in of zoiets. Toch vond ik het niet heel erg, want de schrijfstijl was lekker vlot, luchtig en snel waardoor het niet saai werd.

En ik vond de hoofdpersoon Riley echt leuk. Meestal vind ik de personages in dit soort boeken een beetje plat blijven en zeurpieten, maar Riley kwam voor mij tot leven. Ze was badass, cool en eindelijk eens niet iemand die braaf en lief was wat ze ook vaak in dit soort boeken zijn. Ze was sympathiek. Jax was ook leuk, maar ik vond hem wat oppervlakkiger. Al komt dat waarschijnlijk ook wel, omdat hij niet de hoofdpersoon is.

Het was een fijn boek om te lezen en beslist geen tijdverspilling. O, en ik vond het einde tof. Ik denk dat het wel echt iets voor Riley was om dat te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: