Recensie: Royally Screwed

Recensie: Royally Screwed

Recensie: Royally ScrewedRoyally Screwed
ISBN: 9781682307755
Auteur: Emma Chase
Series: Royally #1
Uitgever: LLC
Publicatiedatum: 18 oktober 2016
Genres: Audiobook, Contemporary, New Adult
Aantal bladzijdes: 276
Goodreads

Nicholas Arthur Frederick Edward Pembrook, Crowned Prince of Wessco, aka His Royal Hotness, is wickedly charming, devastatingly handsome, and unabashedly arrogant; hard not to be when people are constantly bowing down to you.

Then, one snowy night in Manhattan, the prince meets a dark haired beauty who doesn't bow down. Instead, she throws a pie in his face.

Nicholas wants to find out if she tastes as good as her pie, and this heir apparent is used to getting what he wants.

Dating a prince isn't what waitress Olivia Hammond ever imagined it would be.

There's a disapproving queen, a wildly inappropriate spare heir, relentless paparazzi, and brutal public scrutiny. While they've traded in horse drawn carriages for Rolls Royces, and haven't chopped anyone's head off lately, the royals are far from accepting of this commoner.

But to Olivia, Nicholas is worth it.

Nicholas grew up with the whole world watching, and now Marriage Watch is in full force. In the end, Nicholas has to decide who he is and, more importantly, who he wants to be: a King... or the man who gets to love Olivia forever.

Royally Screwed is een boek van Emma Chase dat al een tijdje op de ‘wil ik lezen’ lijst stond en ik was heel blij toen ik het boek als luisterboek tegenkwam, vooral omdat ik een beetje door de boeiende luisterboeken heen lijk te zijn. De laatste paar die ik luisterde, vond ik ook gewoon niet zo boeiend. Hoewel ik nooit iets van Emma gelezen heb, was ik wel benieuwd naar dit boek.

Royally Screwed was een boek waar ik wel echt even in moest komen. Ik kon er niet meteen iets mee. Dat zal deels ook wel te maken hebben met de voorlezer, want degene die Nicholas voorleest heeft een ontzettend Brits accent. Heerlijk om naar te luisteren, maar niet altijd even verstaanbaar en dat was hier ook zeker het geval. Toch vond ik het niet lastig toen ik er eenmaal in zat. Degene die Olivia voorleest heeft overigens wel een fijne stem zonder accenten.

Royally Screwed is een beetje een volwassenversie van de Royals van Rachel Hawkins.

Het is geen lastig boek en je luistert het best makkelijk weg. Het boek is ook vrij oppervlakkig en dat blijft het ook wel. Het boek wordt verteld vanuit Nicholas en Olivia, dus ze komen beiden aan het woord, maar ik kon me in allebei niet echt inleven. Het waren aardige personages, maar ik vond ze toch wat oppervlakkig blijven. Kreeg ook niet echt goed hoogte van ze waardoor ze me vrij weinig deden. Er zaten niet echt veel onverwachte gebeurtenissen in, al zat er wel eentje in die ik niet per se aan had zien komen.

Leuk voor tussendoor en leest lekker weg, maar echt bijzonder? Nee, dat niet. Ga ik de vervolgen luisteren/lezen? Dat waarschijnlijk wel, want ik ben erg benieuwd naar een van de andere prinsen en de andere verhalen. Ik hoop dat ik de andere delen ook beter ga vinden. Royally Screwed was een aardig boek.

Van mij krijgt Royally Screwed 3 sterren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge