Recensie: Starstruck

Recensie: Starstruck

Recensie: StarstruckStarstruck
Auteur: Lauren Conrad
Uitgever: Blossom Books
Publicatiedatum: November 2012
Genres: Young Adult
Aantal bladzijdes: 304
Goodreads

Dit boek is het tweede deel in de serie van bestseller Lauren Conrad. Madison, Carmen, Kate en Gaby doen mee aan het nieuwe reality-programma The Fame Game.

Helaas brengt het niet wat ze verwachten. In elk geval niets positiefs.

Madison is nog steeds niet het lievelingetje en krijgt daarbovenop ook nog eens problemen in de privé-sfeer.

Kates relatie komt onder druk te staan en Carmen en Gaby proberen om hun hoofd boven water te houden tussen alle andere perikelen.

Toen ik dit boek in de bibliotheek zag staan, besloot ik het mee te nemen. Ik heb al eens eerder wat van Lauren Conrad gelezen en toen vond ik het best oké. En het boek was niet zo dik, waar ik wel weer even aan toe was na alle dikke boeken die ik de laatste tijd gelezen heb. Het verhaal wordt verteld vanuit verschillende oogpunten en dat maakt het verhaal best leuk.

De personages blijven voor mij wel vlak, maar eerlijk gezegd had ik niet anders verwacht en is het dus absoluut geen teleurstelling of zoiets. Plotwendingen verwachtte ik evenmin en die kwamen ook niet echt. Het is redelijk vlak, maar leest wel lekker weg. Al hadden de zinnen van de schrijfster af en toe wat minder – en – mogen bevatten, dat haalt de vaart een beetje uit het verhaal.

Het is echt een boek voor tussendoor, geen boek dat je moet gaan lezen omdat je graag plotwendingen of diepzinnige personages wilt. Die zul je in dit boek niet vinden. Het boek is deel 2 in een serie, maar je kunt het op zich lezen zonder dat je het eerste deel gelezen hebt.

Ik raad het alleen niet aan, omdat je best veel dingen dan niet snapt en dat is wat verwarrend. Toch heb ik me vermaakt met dit boek, maar zou ik het aanraden? Alleen als je een boek voor de vakantie zoekt.

Eén gedachte over “Recensie: Starstruck

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge