Recensie: Storm en Stone

Recensie: Storm en Stone

Recensie: Storm en StoneStorm & Stone
Auteur: Joss Stirling
Series: Struck #1
Uitgever: Blossom Books
Publicatiedatum: 5 juni 2014
Aantal bladzijdes: 352
Goodreads

Raven Stone zit op een exclusieve kostschool, maar niet omdat ze zo rijk is. Haar opa werkt er en de school verleent haar opa een gunst.
En dan wordt Raven beschuldigd van dingen die ze niet gedaan heeft. Ze heeft meteen in de gaten dat er iets goed mis is.

En dan duikt de mysterieuze, knappe en ontzettend slimme Kieran Storm op. Die lijkt overal problemen te aan te trekken. Kan Raven een jongen vertrouwen over wie ze bijna niets weet?

Ik heb de Soulmates-serie van Joss Stirling met veel plezier gelezen en ik was ook benieuwd naar dit boek. En het boek is me beslist niet tegengevallen! Alle ingrediƫnten voor een spannend boek vol actie en liefde zitten erin. Ik kreeg in het begin medelijden met Raven, omdat zij zo het zwarte schaap van de school lijkt, maar zich niet op haar kop laat zitten. Ik houd wel van dat soort moedige personages.

Raven is een personage waarmee ik me best goed kon identificeren, al is Raven een stuk dapperder dan ik ooit zou zijn in een situatie. Kieran lijkt in het begin nogal onvriendelijk, maar blijkt uiteindelijk minstens zo leuk te zijn.

In het boek zitten niet zo heel veel onverwachte plotwendingen, maar er zit genoeg vaart in om het boek uit te lezen. Ik las het in minder dan 24 uur uit en dat is natuurlijk altijd een goed idee. Wat mij betreft ga ik ook deel 2 van deze serie snel lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: