Recensie: Take Me Back

Recensie: Take Me Back

Take Me Back
ISBN: 9781943796762
Auteur: Meghan March
Uitgever: Red Dress Press
Publicatiedatum: 20 maart 2017
Genres: Audiobook, Contemporary, New Adult
Aantal bladzijdes: 275
Goodreads

We fell in love on a beach, got married in paradise, and I carried her off into the sunset. It should have been perfect, but saying “I do” doesn’t guarantee a happily-ever-after.

Two years later, I barely recognize either of us behind the walls we’ve built.

It’s time to bring it full circle. Back to a tropical paradise. Back to find out if we can still make this work.

I’m not willing to give her up, but to save us, I have to risk everything.

Two damaged people.
Countless secrets.

The fight of our lives.
We might be broken, but we’re not done.

Take Me Back is een echte New Adult en leest zo ook. Het is het derde boek van Meghan March dat ik luister en ik vind haar boeken fijn geschreven. Ze zijn echt perfect als luisterboeken: ze zijn niet te dik en luisteren goed weg. Vaak worden ze ook door dezelfde mensen voorgelezen. Zelf vind ik dat wel wat minder, want dan ga je boeken misschien door elkaar halen. Maar het is geen wereldramp verder en dat heeft ook niets met het boek zelf te maken.

Meghan March heeft een fijne schrijfstijl die ook heel erg geschikt is voor het New Adult genre en je vliegt er doorheen. Ze is heel goed in je nieuwsgierig maken zodat je verder moet lezen/luisteren en dat was niet anders in Take Me Back.

Het verhaal wordt in de eerste persoon verteld vanuit Dane en Kat, die allebei hun geheimen hebben. Die van Kat worden vrij gauw in het verhaal verteld, maar naar die van Dane bleef ik nog een flinke tijd nieuwsgierig. Vooral omdat ik allerlei wilde ideeën kreeg. Het kon van alles zijn.

Ik vind het fijn dat beide personages aan het woord komen, zo leer je ze allebei beter kennen dan wanneer je alles vanuit een van de twee zou zien. Toch leer je ze niet heel goed kennen. Misschien omdat het boek niet het dikste ooit is en je ze dus in relatief weinig bladzijdes moet leren kennen?

Wat ik wel best wel mis in Take Me Back (en andere boeken van Meghan March) is humor. Dat zit er bijna niet in en dat is voor mij altijd belangrijk, dus dat vind ik jammer. Af en toe kan een grapje best. Maar de personages van Meghan doen dat helaas zelden en dat is voor mij wel echt een minpunt.

In het boek zitten wel wat plotwendingen, maar geen bizarre. Gelukkig verwachtte ik dat ook niet. Wel een boek met een knappe man, een luchtige stijl en expliciete stijl en die zaten er gelukkig in.

Take Me Back is iets voor je als:

  • Je van het New Adult genre houdt
  • Als je iets luchtigs wilt lezen dat best goed is en nieuwsgierig maakt
  • Je iets wilt lezen dat snel doorleest

Van mij krijgt Take Me Back drie sterren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: