Recensie: Temporary

Recensie: Temporary

Recensie: TemporaryTemporary
ISBN: 9781942444459
Auteur: Sarah Mayberry, Sarina Bowen
Uitgever: Rennie Road Books
Publicatiedatum: 8 september 2017
Genres: Contemporary, New Adult
Aantal bladzijdes: 296
Goodreads

The most beautiful man I've ever seen is the one who can ruin everything...

The first time I lay eyes on Callan Walker, I know he’ll be trouble. With his smug grin, hot Aussie accent and thousand dollar shoes, he’s just the kind of rich guy who always gets what he wants.

And he wants two things: a night of sin, and my cooperation as he outmaneuvers his powerful mother to take control of his uncle’s estate.

I can’t afford either one. I’m the only thing standing between my little sister and the foster care system. He may have money and charm on his side, but I have something even more powerful -- pure desperation. This temp job at his mother’s company can become a full time job for me. It has to.

But when Callan’s eyes rake over my body, sometimes I forget my obligations. His piercing gaze finds the fun, optimistic girl I used to be and not the tired person I’ve become.

And it works--if only for a moment. Our night together was a mistake. I can't afford to get sucked into his high-powered family’s treachery. But the closer I get to Callan, the more layers I find beneath those expensive clothes. Though I can’t forget this is temporary. He’s temporary. I have too much to lose.

Too bad my foolish heart didn’t get the memo...

Temporary is van Sarina Bowen en Sarah Mayberry. Van Sarina heb ik al een aantal boeken gelezen, maar van Sarah heb ik zelfs nog nooit gehoord. Dit was dan ook een mooie kans om te kijken of ik haar net zo tof vind als Sarina.

Van dit boek had ik niet megaveel verwachtingen, behalve dan een fijne New Adult die heel snel wegleest en dat deed hij op zich redelijk, maar in het midden moest ik wel even worstelen. Meestal heb ik in het begin dat ik erin moest komen, maar in dit geval was het dus het midden. Maar dat heb ik ook altijd met de boeken van Sarina op de een of andere manier, ook al vind ik ze tof. Wel moest ik in het begin aan de personages wennen, maar goed, dat heb ik in elk boek wel. Elk personage is toch anders dan een andere.

Personages Callan en Grace vond ik leuke personages. Vooral Grace vond ik leuk en die vond ik ook het beste tot leven komen. Callan voelde voor mij net iets te plat om hem echt goed te vinden, al is hij uiteindelijk niet helemaal degene wie lijkt dat hij is. Hoofdstukken wisselen per personage en soms zit in het midden van een hoofdstuk ook nog een wissel. Zelf heeft dat niet mijn voorkeur, maar ik vond het ook niet verschrikkelijk.

Als lezer merk je niet dat Temporary door twee mensen geschreven is, beide stijlen lopen heel vlot in elkaar over en je merkt geen verschil. Dat vond ik goed en tof gedaan. Ook de hoofdstuktitels vond ik tof. Hoofdstuktitels kunnen heel kinderachtig zijn, maar dat vond ik in dit geval eigenlijk helemaal niet. Ook de taxi’s boven de hoofdstukken vond ik tof, al snapte ik ze niet helemaal. Waarschijnlijk om in welke stad het zich afspeelt, maar toch vond ik die niet heel logisch. In het boek zitten niet echt schokkende plotwendingen, maar dat hoeft ook niet. Dat miste ik verder niet echt, omdat het wel echt in het genre past.

De samenwerking van Sarah en Sarina – handig, die twee voornamen met dezelfde letter – vind ik wat dit betreft geslaagd en ben nu ook echt wel benieuwd naar de boeken van Sarah. Toch vind ik de boeken die Sarina in haar eentje geschreven heeft net even wat beter. Misschien omdat die wat donkerder zijn en dit net even iets luchtiger is. Toch vond ik het wel een leuk boek en krijgt het drieënhalve ster. Als je een fan bent van het genre New Adult, is dit een echte aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: