Recensie: The Chase

Recensie: The Chase

Recensie: The ChaseThe Chase
ISBN: 9780994054456
Auteur: Elle Kennedy
Series: Briar U #1
Uitgever: Elle Kennedy Inc.
Publicatiedatum: 6 augustus 2018
Genres: New Adult
Aantal bladzijdes: 377
Goodreads

Everyone says opposites attract. And they must be right, because there’s no logical reason why I’m so drawn to Colin Fitzgerald. I don’t usually go for tattoo-covered, video-gaming, hockey-playing nerd-jocks who think I’m flighty and superficial. His narrow view of me is the first strike against him. It doesn’t help that he’s buddy-buddy with my brother.

And that his best friend has a crush on me.

And that I just moved in with them.

Oh, did I not mention we’re roommates?

I suppose it doesn’t matter. Fitzy has made it clear he’s not interested in me, even though the sparks between us are liable to burn our house down. I’m not the kind of girl who chases after a man, though, and I’m not about to start. I’ve got my hands full dealing with a new school, a sleazy professor, and an uncertain future. So if my sexy brooding roomie wises up and realizes what he’s missing?

He knows where to find me.

The Chase is het nieuwste boek van Elle Kennedy. Ik heb al best wat van Elle gelezen en ik vind haar boeken altijd wel leuk. Doorgaans lezen ze gemakkelijk weg en zijn ze vooral luchtig. Ik was ook heel erg benieuwd naar hoe dit boek zou zijn.

Alle ingrediënten voor een goed boek zaten er in: leuke personages, humor, knappe kerels met een klein hartje

Ik weet niet of het aan mijn soort van leesdipje lag, aan de stand van de maan of aan iets anders, maar ik kwam niet goed in het boek. En dat terwijl eigenlijk alle ingrediënten voor een goed boek er gewoon in zaten: leuke personages, humor, knappe kerels met een klein hartje. Maar ik kwam er echt totaal niet in. Het zou aan hoofdpersonages Summer en Fitz kunnen liggen, dat ik niet zo’n klik met ze had, aan het verhaal of aan mij. Kortom: ik heb geen idee waarom dit boek me niet zo pakte.

Aan de schrijfstijl van Elle kan het in elk geval niet liggen, want die is lekker vlot en leest snel weg, net als bij haar andere serie over deze campus: Off-Campus. Sterker nog: sommige personages uit die boeken komen nog terug. Altijd leuk als dat gebeurt.
En ook aan het boek ligt het niet.

Summer en Fitz komen allebei aan het woord en ik vind het fijn dat je als lezer allebei hun kijk op de zaak te weten komt, waardoor je niet het idee hebt dat je de ene beter leert kennen dan de andere. Summer vind ik wel iets meer een hoofdpersonage dan Fitz, want zij heeft voor mijn gevoel net iets meer issues en onzekerheden dan Fitz. Niet dat dat erg is verder.

Wat ik wel jammer vind is de samenvatting waar uit je niet echt opmaakt dat Fitz ook aan het woord komt. Het is dat ik Elle ken, maar anders had ik alleen vanuit haar het verhaal verwacht.

The Chase is een prima New Adult en ook echt weer een boek van Elle Kennedy. Als je haar Off-Campus-serie goed vond, vind je dit zeker ook goed. Ik ben trouwens wel benieuwd naar het tweede deel in deze serie. Ik hoop dat het leesdipje trouwens snel zijn biezen pakt.
The Chase krijgt van mij 3.5 ster, maar ook maar echt op het randje. Maar ik vind dat het boek wel gewoon goed is, ook al kon ik er dit keer iets minder mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge