Recensie: The Dare

Recensie: The Dare

Recensie: The DareThe Dare
ISBN: 9781777112134
Auteur: Elle Kennedy
Series: Briar U #4
Uitgever: Elle Kennedy Inc.
Publicatiedatum: 16 juni 2020
Aantal bladzijdes: 354
Goodreads

College was supposed to be my chance to get over my ugly-duckling complex and spread my wings. Instead, I wound up in a sorority full of mean girls. I already have a hard time fitting in, so when my Kappa Chi sisters issue the challenge, I can’t say no.

The dare: seduce the hottest new hockey player in the junior class.

Conor Edwards is a regular at Greek Row parties…and in Greek Row sorority beds. He’s the one you fall for before you learn that guys like him don’t give girls like me a second glance. Except Mr. Popular throws me for a loop—rather than laughing in my face, he does me a solid by letting me take him upstairs to pretend we’re getting busy.

Even crazier, now he wants to keep pretending. Turns out Conor loves games, and he thinks it’s fun to pull the wool over my frenemies’ eyes.

But resisting his easy charm and surfer-boy hotness is darn near impossible. Though I’m realizing there’s much more to Conor’s story than his fan club can see.

And the longer this silly ruse goes on, the greater the danger of it all blowing up in my face.

The Dare is het nieuwste boek van Elle Kennedy. Nu vind ik Elle altijd wel tof en haar boeken ook, dus ik was benieuwd naar dit boek. Vooral omdat ik gehoord had dat dit een leuk boek is.

Ook dit boek speelt zich weer af op de Briar-universiteit, net als Elles andere boeken in deze serie – en in Off Campus, een van haar andere series -. Ook gaat het natuurlijk weer over ijshockey en is het dit keer de beurt aan Conor Edwards.

Ik weet niet zo goed waar aan het lag, maar het boek las niet zo makkelijk weg als de andere boeken uit de serie. Misschien omdat ik niet zoveel met Conor heb? Of misschien was ik niet zo in de mood voor dit boek? Ik weet het niet, maar ik vond het best moeilijk om erin te komen en door te lezen. 

Het ligt niet aan de personages op zich in elk geval in The Dare. Want los van elkaar zijn ze allebei best tof en leuk. Conor is iemand die stiekem een heel zacht ei is en best lief is, ook al lijkt dat niet. 

Ik had het veel leuker gevonden als Taylor haar figuur gewoon honderd procent geownd had

En Taylor is een toffe chick die op het eerste gezicht best zelfverzekerd is, maar dat toch niet zo is als ze doet voorkomen. En dat ze rondingen heeft, vind ik ook tof. Het merendeel van de boekpersonages in New Adult is altijd perfect. Slank, knap, noem maar op. 

Misschien lag het aan het feit dat Taylor dan wel rondingen heeft, maar alsnog perfect lijkt te zijn. Of dat alle jongens haar leuk vinden stiekem en alle meisjes jaloers zijn. 

Ik had het veel leuker gevonden als Taylor haar figuur gewoon honderd procent geownd had. Nu is het alsof ze pas meer zelfvertrouwen krijgt als een jongen haar leuk vindt en ze daar vooral haar zekerheid uit lijkt te halen. Ik vind haar te vaak onzeker over zichzelf. Zo jammer, want ze is tof en er is een goede basis.  

Vond ik The Dare dus een slecht boek? Nee, dat ook niet. Er waren gewoon wat punten waar ik moeite mee had. Maar daarentegen leest het boek wel lekker weg en is Elles schrijfstijl ook weer fijn. Toch vond ik dit boek helaas minder dan haar andere boeken.

In The Dare vind je niet heel originele dingen, maar dat geeft niet. Daarvoor lees ik dit genre ook niet. 

The Dare is dus ook een prima New Adult, maar ik miste gewoon wat dingen. Toch is het een prima read.

Van mij krijgt The Dare 3 sterren. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: