Recensie: The Goal

Recensie: The Goal

The Goal
ISBN: 9781533344342
Auteur: Elle Kennedy
Series: Off-Campus #4
Uitgever: CreateSpace Independent Publishing Platform
Publicatiedatum: 26 september 2016
Genres: Contemporary, New Adult
Aantal bladzijdes: 350
Goodreads

She’s good at achieving her goals…

College senior Sabrina James has her whole future planned out: graduate from college, kick butt in law school, and land a high-paying job at a cutthroat firm. Her path to escaping her shameful past certainly doesn’t include a gorgeous hockey player who believes in love at first sight. One night of sizzling heat and surprising tenderness is all she’s willing to give John Tucker, but sometimes, one night is all it takes for your entire life to change.

But the game just got a whole lot more complicated...

Tucker believes being a team player is as important as being the star. On the ice, he’s fine staying out of the spotlight, but when it comes to becoming a daddy at the age of twenty-two, he refuses to be a bench warmer. It doesn’t hurt that the soon-to-be mother of his child is beautiful, whip-smart, and keeps him on his toes. The problem is, Sabrina’s heart is locked up tight, and the fiery brunette is too stubborn to accept his help. If he wants a life with the woman of his dreams, he’ll have to convince her that some goals can only be made with an assist.

The Goal is het vierde boek in de Off Campus serie. De andere drie delen las ik al een tijd geleden, maar voor The Goal maakte ik steeds maar geen tijd. Elke keer kwamen er andere boeken tussendoor. En toen begon ik erin, maar las het niet lekker weg. Gelukkig ben ik toen even gestopt, anders was deze recensie waarschijnlijk nogal negatief geweest.

Bij de tweede poging las The Goal namelijk een stuk sneller weg. En gelukkig maar. Van de vier is Tucker degene die het meest op de achtergrond is en die je in de andere boeken niet zo goed leert kennen. Hij is de meest rustige van de vier jongens. Gelukkig komt hij in zijn eigen boek minder als een stil iemand over, maar meer iemand die pas wat zegt als hij iets te melden heeft.

Sabrina leer je al kennen in The Score, maar vanuit de ogen van Dean en die is niet al te positief over haar. Dus ik had ook niet echt een positief beeld van haar. Beetje stom, ik weet het. Gelukkig verandert dat wel in dit boek en is ze minder stom dan hoe ze in drie beschreven wordt. Wel goed beschreven dan.

Ik vond ze allebei wel leuk, al herkende ik me niet echt in de beide personages.

Wat ik ook erg jammer vond, is dat een bepaalde scene al in drie zit en gebruikt wordt als cliffhanger. The Score en The Goal overlappen elkaar voor een deel. En The Score eindigt met een scene die ook in dit boek zit. Daardoor is het niet echt een onverwachte gebeurtenis en gebeurt dit vroeg of laat. Ik zat ook echt op dat moment te wachten. Dat vond ik wel jammer.

En er is nog een scene die terugkomt waarbij ik toch echt wel even moest slikken. Dan moest ik in drie al, maar nu weer. Ook al weet je dat die eraan zit te komen.

Wat ik heel tof vind, is dat het boek twee verschillende voorkanten heeft (de andere delen ook). De standaard met de knappe gespierde man, maar ook een versie met een meisje. Zelf vind ik deze persoonlijk veel toffer. Een veel mooier sfeertje ook. Die andere vind ik overigens niet heel vervelend om naar te kijken.

Verder is het boek niet mega spannend, maar het leest wel lekker snel weg. Elle Kennedy is heel goed in het schrijven van luchtige NA-boeken. Ook al zit er wel wat achter, haar boeken lezen gewoon heel snel weg. En haar explicietere seksscenes lezen ook niet plat weg, maar dat kan aan de taal liggen. In het Engels vind ik dat soort scenes toch minder plat.

The Goal lijkt op de andere drie boeken uit de serie, maar Tucker is toch wel weer anders dan Garrett, Logan en Dean. Ze hebben allemaal hun eigen karakter en dat vind ik wel goed gedaan van Elle.

Als je van New Adult houdt, is dit boek een aanrader. Hij krijgt drieënhalve ster van mij.

[bol_product_links block_id=”bol_58cfd4bceb718_selected-products” products=”9200000063750745″ name=”goal” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: