Recensie: The Golden Boys

Recensie: The Golden Boys

Recensie: The Golden BoysThe Golden Boys
Publicatiedatum: 16 oktober 2020
Genres: Bully romance, New Adult
Goodreads

West Golden—easy to hate, yet so hard to resist.

Don’t let that pretty face of his fool you. He isn’t the boy next door, or the kind you trust with your heart. He’s the devil in designer jeans, with all the charm of a bona fide psycho.

Trust me.

He swears I did something to cross him before I even stepped foot inside Cypress Prep, but it’s a lie. No one knows better than me that I’m all out of chances. One more misstep and I can kiss my future goodbye, which means I can’t possibly be guilty of whatever he thinks I’ve done.

West marks me with a target anyway, and as this town’s football star, no one dares to go against him. His money, status, and the loyalty of his equally entitled brothers makes him seem untouchable. Only, I know better than that.

This false god isn’t infallible like he wants the world to believe. Whenever I stare into those devilish green eyes, I see it plain as day. The chink in his armor. His one and only weakness.

Me.

The King of Cypress Prep has finally met his match and taking him down just became an inside job.

Zoals je ziet is mijn voorraad op omdat ik niets nieuws bij heb geschreven vanwege het klussen aan mijn huis. Maar vandaag heb ik dan toch een recensie, want ik heb ondertussen gewoon doorgelezen. Vandaag is het de beurt aan The Golden Boys. 

The Golden Boys koos ik op de hand van de achterflap toen het boek voorbij kwam om een recensie over te schrijven. Ik heb nog nooit iets van Nikki Thorne/Rachel Jonas gelezen dus ik was erg benieuwd. Ik vond het wel grappig dat ik dacht dat het een duo was, maar blijkbaar is het maar één persoon, haha.

In het begin moest ik best wennen aan The Golden Boys en vond ik er niet zoveel aan. Ik overwoog zelfs even om het weg te leggen. Maar dat kan ook liggen aan het feit dat ik nogal wat stress heb op het moment een leesdipje. 

Op een bepaald moment leek het boek me echter te grijpen en was ik toch wel benieuwd hoe het verder zou gaan. En toen ging ik ook een stuk sneller door het boek heen.

The Golden Boys wordt verteld vanuit beide personages, vanuit West en Blue. Daar ben ik blij om, want ze hebben allebei wel een interessant verhaal om te vertellen. Meestal vind ik 1 van de personages leuker, maar hier vond ik ze allebei wel leuk. En ik vind de chemie tussen deze twee wel erg tof. Dat komt in het boek ook goed naar voren en geeft een goede spanningsboog.

Op een bepaald moment leek het boek me echter te grijpen en was ik toch wel benieuwd hoe het verder zou gaan

The Golden Boys is niet een heel origineel boek, maar dat hoeft ook niet. Ik hou wel van ‘arm meisje komt op eliteschool’ verhalen. Je weet ongeveer hoe het gaat, maar toch blijft het leuk om te lezen. En clichés zijn er natuurlijk niet voor niets, haha. 

Ook zit er een vleugje van Gossip Girl in met Pandora die steeds tussendoor komt. Voor mij hoefde dat niet echt, dat voelde een beetje als een beetje overbodig. En niemand kan Gossip Girl evenaren uiteraard. Ik vond dit niet zoveel toevoegen aan het verhaal.

The Golden Boys was een boek waar ik even aan moest wennen, maar toen ik doorlas, vond ik het lekker lezen. Ik ben wel erg benieuwd naar de rest van de serie en denk dat ik die ook wel zal lezen. Het boek zit een beetje op de grens van Young en New Adult, maar ik zou hem toch net wat meer onder New Adult scharen, ondanks dat het zich afspeelt op een middelbare school.

Van mij krijgt The Golden Boys 3 sterren.

Ik kreeg een ARC van The Golden Boys, maar uiteraard heeft het mijn mening niet beïnvloed. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: