Recensie: The Heir

Recensie: The Heir

Recensie: The HeirThe Heir
Auteur: Kiera Cass
Series: The selection 4
Uitgever: HarperTeen
Publicatiedatum: 5 mei 2015
Genres: Young Adult, Dystopia
Aantal bladzijdes: 352
Goodreads

In this fourth romantic novel, follow Illea's royal family into a whole new Selection-and find out what happens after happily ever after.

Eighteen years ago, America Singer entered the Selection and won Prince Maxon's heart. Now the time has come for Princess Eadlyn to hold a Selection of her own.

Eadlyn doesn't expect her Selection to be anything like her parents' fairy-tale love story...but as the competition begins, she may discover that finding her own happily ever after isn't as impossible as she's always thought

Ik was niet zo kapot van de eerste drie delen van The selection trilogie. Niet dat het slecht was, maar het was gewoon niet zo bijzonder als ik gehoopt had. Toch is het niets voor mij om niet verder te gaan in een serie als de serie best leuk was. En zo kwam het dat ik The Heir afrekende bij Waterstones. Oké, en stiekem ook een beetje voor de cover, want die vind ik heel mooi.

Ik kwam er in het begin best lastig in en het duurde even voor ik erin zat, maar toen las het boek ook lekker snel door en ik vond dit deel leuker dan de andere drie boeken. Niet dat er heel veel onverwachte dingen gebeuren, want dat is het niet. Het boek is behoorlijk voorspelbaar.

Eadlyn is in eerst instantie het typische verwende prinsesje en in het begin moest ik aan haar wennen. Ik kan me goed voorstellen dat je haar absoluut niet sympathiek vind. Ik vond het wel meevallen en ik vond haar best leuk. Ook lekker feministisch.
Toch bleven alle personages voor mij wat plat.

Ik zal het volgende deel wel kopen, omdat ik toch wel nieuwsgierig wordt met wie Eadlyn nou eindigt. Ik heb een idee in mijn hoofd en ik ben benieuwd of ze met die jongen eindigt of dat het toch een ander wordt. En wie, ja dat ga ik niet zeggen natuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge