Recensie: The Mistake

Recensie: The Mistake

The Mistake
ISBN: 9781511660662
Auteur: Elle Kennedy
Series: Off-Campus #2
Uitgever: CreateSpace Independent Publishing Platform
Publicatiedatum: 6 mei 2015
Genres: Contemporary, New Adult
Aantal bladzijdes: 296
Goodreads

He’s a player in more ways than one…

College junior John Logan can get any girl he wants. For this hockey star, life is a parade of parties and hook-ups, but behind his killer grins and easygoing charm, he hides growing despair about the dead-end road he’ll be forced to walk after graduation. A sexy encounter with freshman Grace Ivers is just the distraction he needs, but when a thoughtless mistake pushes her away, Logan plans to spend his final year proving to her that he’s worth a second chance.

Now he’s going to need to up his game…

After a less than stellar freshman year, Grace is back at Briar University, older, wiser, and so over the arrogant hockey player she nearly handed her V-card to. She’s not a charity case, and she’s not the quiet butterfly she was when they first hooked up. If Logan expects her to roll over and beg like all his other puck bunnies, he can think again. He wants her back? He’ll have to work for it. This time around, she’ll be the one in the driver’s seat…and she plans on driving him wild.

Door The Deal had ik al kennisgemaakt zowel de jongens die in de vierdelige Off-Campus als met schrijfster Elle Kenndy. The Deal vond ik leuk, maar niet superbijzonder. Toch was het bijzonder genoeg om door te lezen en zo begon ik in The Mistake. Ik hoorde dat mensen Logan en Grace, de hoofdpersonen uit The Mistake, het minste vonden in de serie en dus begon ik niet met al teveel verwachtingen.

Eigenlijk vind ik The Mistake leuker dan The Deal. Voor mijn gevoel moest Elle Kennedy in het eerste deel nog een beetje haar stijl vinden en dat was in dit deel al een stuk minder. Dit deel vond ik ook wat meer humor in zitten dan in het eerste deel. Nu weet ik niet of dat bij de schrijfstijl van Elle hoort of bij deze personages.

De schrijfstijl van Elle vind ik lekker luchtig en zorgt ervoor dat je een boek lekker snel uitleest. Ook in The Mistake is dat niet anders. Ik las dat boek supersnel uit. Waar ik bij The Deal erin het begin moeite mee had om erin te komen, had ik bij dit tweede deel echt totaal niet. Daar zat ik meteen in.

Misschien kwam dat omdat ik deze personages allebei erg leuk vond. Logan vond ik leuk, echt een ‘grote bek, klein hartje’ type. Dat is niet per se het type waar ik op val, maar Logan vond ik gewoon leuk. Ook Grace vond ik eigenlijk wel leuk. Ondanks dat ze nog niet all the way gegaan is, is ze niet de typische maagd die zeurt over haar maagdelijkheid. Ja, het komt af en toe aan bod, maar is niet het allerbelangrijkste.

25564665

Wat ik heel goed vind, is dat de vier personages die ik nu heb leren kennen – Garrett en Hannah uit The Deal, Logan en Grace uit The Mistake – allemaal een ander soort stem hebben. Hannah is bijvoorbeeld totaal anders dan Grace. Je merkt duidelijk verschil en dat vind ik tof gedaan. Veel schrijvers herhalen in elk boek hetzelfde kunstje, maar Elle doet dit eigenlijk niet. Voor mijn gevoel doet ze hier wel wat anders en dat vind ik leuk.

De cover is je ding of is het niet. Ik ben er niet kapot van, maar op zich vind ik het ook geen vervelende voorkant. 😉 Het is niet dat ik het haat om er naar te kijken of zo.

The mistake is ook een prima New Adult en als je van dit genre houdt, is dit ook wel je ding. Ik ben benieuwd naar deel 3 van deze serie, maar nu even iets anders voor ik verder lees.

[bol_product_links block_id=”bol_582c9deac85bb_selected-products” products=”9200000042414255″ name=”the mistake” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: