Recensie: The One

Recensie: The One

Recensie: The OneThe One
Auteur: Kiera Cass
Series: The selection #3
Publicatiedatum: 6 mei 2014
Genres: Dystopia, Young Adult
Aantal bladzijdes: 323
Goodreads

The Selection changed America Singer's life in ways she never could have imagined. Since she entered the competition to become the next princess of Illéa, America has struggled with her feelings for her first love, Aspen—and her growing attraction to Prince Maxon.

Now she's made her choice.. and she's prepared to fight for the future she wants.

The One is deel drie in de serie over America Singer. Ik had goede hoop voor dit deel. The Selection was oke, The Elite was goed en ik hoorde dat deel 3 het beste deel is tot nu toe. Helaas vond ik het boek niet echt het beste.

Er zitten wel een aantal plottwists in die het boek minder voorspelbaar dan verwacht maken, dus dat kon ik wel waarderen.

En ik ben het zo niet eens met America’s keuze! Meestal ben ik het eens met schrijvers, met het belangrijkste setje in een boek. Al was ik het al eerder oneens met Richelle Mead in Vampire Academy. Daar vond ik Rose en Dimitri namelijk helemaal niet leuk. Adrian en Rose vond ik veel leuker.

Nu dus opnieuw, maar dan met Kiera Cass. Ik wist dat het einde waar ik op hoopte, waarschijnlijk niet zou gebeuren en echt teleurgesteld ben ik dan ook niet. Dat wil alleen niet zeggen dat ik het niet jammer vind 😉

America is voor mij niet echt gaan leven en dat vind ik jammer. Maxon ben ik ook niet zo kapot van eigenlijk. De enige die ik echt leuk vond in deze serie is toch echt Aspen. Ik vond de personages wat vlak blijven, zeker gezien de gebeurtenissen.

De boeken waren best aardig, maar ook niet meer dan dat. Het is niet zo dat ik massaal fanfictions en fanart op ga zoeken. Ook voel ik de behoefte niet echt om te fangirlen. Overigens verdienen de boeken het wel om gelezen te worden, maar ik heb gewoon andere favorieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge