Recensie: The statistical probability of love at first sight

Recensie: The statistical probability of love at first sight

This book may be unsuitable for people under 17 years of age due to its use of sexual content, drug and alcohol use, and/or violence.
Recensie: The statistical probability of love at first sightThe statistical probability of love at first sight
Auteur: Jennifer E. Smith
Uitgever: Little Brown
Publicatiedatum: januari 2012
Genres: Young Adult
Aantal bladzijdes: 236
Goodreads

Four minutes changes everything.

Hadley Sullivan 17 misses her flight at JFK airport, is late to her father's second wedding in London with never-met stepmother.

Hadley meets the perfect boy. Oliver is British, sits in her row.

A long night on the plane passes in a blink, but the two lose track in arrival chaos. Can fate bring them together again?

Dit was een boek dat ik echt heel erg leuk vond klinken. Ik had al eerder een boek van deze schrijfster gelezen, 1000 kilometer tussen jou en mij, en dat las erg fijn. Ik hoopte dan ook dat het voor dit boek ook zou gelden, maar helaas kwam die verwachting niet uit.

Dit boek had best een hoop potentie, maar eigenlijk kan ik er niet heel veel van maken. Toen ik het net uit had, niet en nog steeds niet.
Voor mij was het hele boek gewoon saai en vlak. De personages gingen voor mij niet leven, er gebeurde weinig met het plot. In het begin stoorde me dat niet zo, maar naarmate ik verder vorderde, gebeurde dat wel. Er miste iets, maar omschrijven wat dat was, kan ik niet goed. Soms kun je dingen gewoon niet onder woorden brengen en is het enkel een gevoel.

Er zaten geen onverwachte plotwendingen in. Natuurlijk hoeft dat niet per se erg te zijn, maar tel daarbij de saaie schrijfstijl en het feit dat ik het heel erg vlak vond, mee en je hebt een boek waar ik me eigenlijk gewoon aan stoorde. Wat mij betreft leest het dan niet lekker. Toen het uit was, slaakte ik een opgeluchte zucht voor ik het ver in de kast stopte. Ik weet ook niet of ik ooit nog een boek van deze auteur ga lezen of dat ik misschien nog één boek een kans geef. Ik ben er nog niet uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge