Recensie: The Stolen

Recensie: The Stolen

Recensie: The StolenThe Stolen
Auteur: Celia Thompson, Liz Braswell
Series: The Nine Lives of Chloe King trilogy #2
Uitgever: Simon Pulse
Publicatiedatum: 1 september 2004
Genres: Fantasy, Young Adult
Aantal bladzijdes: 288
Goodreads

She argues with her mother. She occasionally skips class. And she alternately crushes on two totally different boys.
But Chloe King is by no means your typical teenager. The girl can scale buildings and see in the dark. Sometimes, at night, she even likes to leap from rooftop to rooftop. Yes, Chloe has the instincts and ability of a cat. And that makes her unique indeed.

It also makes her a wanted woman.
Because the Order of the Tenth Blade does not deal kindly with people like Chloe. It stalks them. Preys upon them. And wants many of them -- like Chloe, for instance – dead.

Deel twee volgt meteen op het eerste deel en dit is het deel waarin Chloe ontdekt wat ze echt is… en dat niet iedereen te vertrouwen is. Chloe is vastbesloten om te helpen en om er achter te komen wie haar echte ouders zijn.

In dit deel kom je meer over de personages te weten, al blijven ze nog altijd een beetje plat voor mij. Ik kan niet echt met ze meeleven en het boek kon ook niet echt emotie bij me losweken. Nu is dit ook niet het beste boek daarvoor.

Ik las dit boek minder snel uit dan deel 1 en ik heb geen idee waarom. Op de een of andere manier las dit boek minder lekker weg.

Het boek eindigt met een cliffhanger en ik ben dan ook heel benieuwd naar deel 3 geworden. Ik heb bij het eerste deel hier en daar overwogen om het toch weg te leggen, maar ik kon het niet. Ik ben ook benieuwd met wie van de twee jongens uit het boek Chloe eindigt. Ik heb zo mijn favoriet en ik ben heel benieuwd of dat ook Chloe’s uiteindelijke keuze is.
Ik ga deel 3 dan ook binnenkort lezen, waarschijnlijk wel ergens tijdens deze Readowrimo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: