Recensie: These are the moments

Recensie: These are the moments

Recensie: These are the momentsThese are the moments
Auteur: Jenny Bravo
Uitgever: Bravo Publishing
Publicatiedatum: 30 april 2015
Genres: New Adult, Roman
Aantal bladzijdes: 348
Goodreads

You can't go back.
You can't go back.
You can't go back.

Ten years ago, Wendy Lake fell in love with Simon Guidry, who grew up and went away. Now, not much has changed. She's back at home, back from college, almost back to normal. Until Wendy's best friend gets engaged, sending Simon ricocheting back into her life, and leaving Wendy with the questions she's been struggling to ignore.

Do people ever really change? Do two people, who can never make it work, actually make it right?

And most importantly, does she even want to?

De beschrijving van het boek vond ik goed klinken en het maakte me nieuwsgierig en ik besloot om het te lezen. Ik vond het begin echt niet fijn en prettig lezen en ik heb overwogen om het boek weg te leggen, maar ik geef boeken graag een kans en dus besloot ik om dat ook bij dit boek te doen. Misschien kwam het door de schrijfstijl of op de manier waarop het boek verteld wordt: vanuit het nu en het verleden. Op die manier wordt de geschiedenis van Simon en Wendy verteld.

Later kwam ik gelukkig beter in het verhaal en werd het minder vervelend. Toen las ik het boek ook redelijk snel uit, omdat ik toch wel nieuwsgierig was naar hoe het af zou lopen.

De personages zijn best oké, maar voor mij zijn ze toch wat vlak en blijven ze redelijk vlak. Wendy vond ik hier en daar ook wat vervelend. Maar af en toe wilde ik haar ook een schop geven om de acties die ze (niet) deed en ergens is het dan ook een beetje goed beschreven. Als ik iets voel bij een personage, dan is er in elk geval iets goed gedaan, ook al is het irritatie. Af en toe wilde ik haar trouwens ook wel een knuffel geven.

Er zaten weinig plotwendingen in, al is het einde wel een kleintje. Wat ik ook verfrissend vond, is dat het niet echt een chicklit is en ook geen YA. De personages zijn eens niet of achterin de 20 zoals bij chicklits of 16-20 zoals bij YA.
Het was een aardig boek uiteindelijk, maar het boek is niet één van mijn favorieten.

Wat ik trouwens grappig vind: Jenny Bravo schreef dit boek onder andere op het nummer Amnesia van 5 Seconds of Summer. Er zijn dus meer mensen die inspiratie vinden in de muziek van Luke en co.

Dit boek kreeg ik als recensie-exemplaar van uitgeverij Bravo publishing.

 

Eén gedachte over “ Recensie: These are the moments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: